« Tillbaka / Varumärken / Trikem Dog

Trikem Dog TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g

175,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
0.6 kg (291,67 kr / kg)

Spara nu 12% EXTRA eller 17% EXTRA i vår nya APP!

Kopiera koden: SPRING12
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 20.05.2024.
Färg: Ej specificerat
Ej specificerat TrikemSport WorkingDog MaxMuscle+, 600 g
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Aktiva sport- och hobbyhundar har ofta en begränsad tillgång av näringsämnen via sedvanligt foder, i förhållande till prestation och aktivitet. Generellt kräver kroppen mer av alla näringsämnen - inte bara energi, fett och protein - vid träning och högre belastning. Brister på enstaka näringsämnen begränsar inte bara kroppens utveckling och prestation utan kan också långsiktigt vara en del av sjukdomsutveckling och skador. MaxMuscle är ett komplett tillskott för aktiva hundars uthållighet. Tillför E-vitamin och selen som behövs för att kroppen ska kunna metabolisera E-vitaminen. Lysin och Metionin är viktiga essentiella aminosyror som bl.a bygger upp och reparerar muskler, ben och mjuka vävnader. Selen, Zink och Mangan är spårämnen som behövs i näringsomsättningen och uppbyggnad av muskler. E-vitamin är en viktigt del i rehabilitering av blodkärlen och blodtillförseln till musklerna. Formulerad i välsmakande och nyttig prebiotisk jästkultur som stabiliserar tarmkulturen och förbättrar näringsupptaget. Innehåller inget socker.

Teknisk beskrivning:

INNEHÅLL per 5 ml: Kalcium -145 mg, MSM - 650 mg, E-vitamin - 60 mg, Lecitin - 80 mg, Lysin - 80 mg, Methionin - 80 mg, Selen - 40 mcg, Zink - 2,4 mg, Mangan - 2,4 mg.

Produkt-ID: 313640

Läs recensioner:

Färg: