« Retur / / /

Catago • CATAGO FIR-Tech kotledsstrumpor

799,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 200 kr EXTRA på din order
Kopiera koden: SPRING-HZ
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 02.04.2023.
Färg: Black
Black • CATAGO FIR-Tech kotledsstrumpor
One size
Partnerprodukt

Denna produkt levereras från vår samarbetspartner. Om man har en partnerprodukt i beställningen, blir hela ordern fördröjd. Vänligen se beräknat leveransdatum i kassan.

Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

CATAGOs kotledstrumpor i FIR-Tech är kompressionsstrumpor för din häst med FIR-Tech-effekt. Kotleds-strumporna har vävda keramiska partiklar som reflekterar hästens egen kroppsvärme i form av infraröd strålning. Detta ökar blodcirkulationen, senor och leder hålls smidiga och återhämtningsperioderna kan förkortas. Med sin kompressionseffekt är strumporna mycket lämpliga för hästar som tenderar att få svullna ben t. Ex. Under transport eller i boxen på natten. Strumporna kan användas separat eller tillsammans med stallskydd eller benlindor. Kotledsstrumporna ska tas av efter långa transportperioder eller efter att ha använts i hästboxen över natten.

Tvättråd:

Maskintvättas i 30 grader.

Produkt-ID: 335539

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg:
Vinterutrustning för häst