Spara 130 kr på din nästa order över 600 kr*
Använd kod: HORSE-DAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Back on Track hoppschabrak

Produkt-ID: 17046

kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track hoppschabrak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track hoppschabrak
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Back on Track hoppschabrak
Beskrivning

Beskrivning

Snyggt allroundschabrak som hjälper till att förbättra ryggmusklerna. Optimal effekt vid arbete med detta schabrak. Fodrad med keramisk textil. Back on Track-logo. Dubbel kantpasspoal.


Teknisk beskrivning:


Med andasfunktion. Material: skal av 100% bomull med keramiska fibrer. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas. Använd inte mjukningsmedel.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tillbaka på rätt spår för sig själva
0 Gillar

Mattan levereras snabbt, mycket god kvalitet. Jag är aldrig besviken över detta märke, att se i det långa loppet, jag rekommenderar!

nöjd
0 Gillar

Nöjd med detta köp som motsvarar beskrivningen och de föreslagna bilderna. Verkar uppfylla sina mål, min känsliga sto tillbaka stöder den väl. Jag tror att jag skulle uppskatta och inse mer av dess fördelar nästa vinter. Köpte till försäljning och med ett erbjudande om frakt, det var en bra affär!

Tillbaka på banan
0 Gillar

Jag har redan detta i vitt så ville ha en mer praktisk färg. Jag älskar backen på banan och det gör min häst. Bra passform.

Stor sadelplatta
0 Gillar

Jag beställde den svarta sadelpaden i S Sadeldynan är ganska stor, men passar perfekt under min 17 "VS-sadel och det skulle vara plats för en större sadel (så 18" borde gå ut där åtminstone). Sadeldynan är väldigt långt på axeln (är på en 1,40 ponny), men det stör inte (åtminstone min vallak) och är inte förvånande, eftersom det är en sadelväska och jag har en sadel VS. Undersidan av sadelplattan är inte gjord av samma material som toppen, ser lite fleecliknande ut, och jag kan föreställa mig att det kan bli väldigt varmt på sommaren, men har inga recensioner i detta avseende. På grund av Back on Track-effekten kommer min vallak definitivt att vara super avslappnad med sadelplattan.

Bästa sadelpad!
0 Gillar

Tack tillbaka på banan! Min OTTB är över vid knäet och har kuddar nästan parallellt med marken. Tack vare sin sadelplatta och poloomslag har hans övergång från nöjeshäst till dressyrhäst varit underbart, något jag hoppats göra i flera år. Han snubblar mindre (yah polos och snabba inslag!) Och kommer verkligen igenom bakifrån eftersom hans ryggmuskler håller sig så lösa och varma (yah sadel pad!). Utmärkta produkter! Han kunde INTE röra sig så här innan jag köpte honom det här!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.