Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu
-20%

Eskadron COTTON schabrak

Produkt-ID: 17365

kr 351,20
kr 439,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Eskadron COTTON schabrak
Beskrivning

Beskrivning

Ett bomullsschabrak med ny quiltad design. Ett snyggt kvalitetsschabrak till ett bra pris för nybörjaren inom ridning. Särskilt lämpligt för broderi för t.ex. ridklubbar. Finns i stilar för alla discipliner.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Hoppmodellen har konstig form
0 Gillar

Denna sabraken är mycket god kvalitet och vacker, men jag köpte sprangmodellen och den är rundad på ett underligt sätt bakom där, till exempel, broderar på sabraken. Så det har inte normal shabrakform. Så jag måste byta den till allround-modellen. Skulle ha varit trevligt om detta avvikelse hade avslöjats i beskrivningen av shabrak, så det är därför jag gör det här.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.