Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Back on Track handskar

Produkt-ID: 31436

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handskar
Beskrivning

Beskrivning

Handskarna är tunna och smidiga så att de lätt kan användas under t.ex. ett par arbets- eller ridhandskar. De hjälper många som har värk i händerna, till exempel reumatisk värk, eller de som ständigt fryser om fingrarna. En riktig storsäljare.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Varma händer
1 Gillar

Jag har artros på mina händer, vilket är mycket smärtsamt, särskilt i kallt väder. Med Back on Track-handskar, över vilka jag drar vanliga handskar, är mina händer mycket bättre blodiga och därför varma och mysiga. Mycket viktigt för mig eftersom jag driver en hästpenson och jag är ute större delen av dagen. .

Stora handskar!
1 Gillar

Jag har använt Back on Track-produkter för mina hästar i flera år. Så jag bestämde mig för att köpa dessa handskarfoder eftersom jag lider av artrit och dålig cirkulation i mina händer. Så vid -25 grader (ja det är negativt) i morse sattes fodren på testet. Jag matade hästar och städade bås i två timmar i dessa frigid temps och mina händer blev ALDRIG kalla. Detta är en första och för alla konton förvånande. Mina händer är alltid de första sakerna för att ge efter för kylan, men inte idag. Jag är verkligen förvånad och tacksam. Tack för en så anmärkningsvärd produkt.

jag rekommenderar
0 Gillar

Back on Track-produkterna fungerar verkligen. Uppvärmningen startar om cirka 10 minuter.

0 Gillar

Jag köpte för att värma upp, i alla fall så har nollrullarna och den lilla frosten fungerat ok under en annan handske. Jag använder det också hemma efter smörjning ibland. För de kallare frostarna behöver du en bra vinterhandske, eftersom de inte gillar någon bris. Bekvämt smal och slitstark.

0 Gillar

KVALITET. Du känner dig bra i din hand. UTMÄRKT KLARHJÄLP FÖR KONSTENSKRAFT.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.