SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Back on Track handskar

Produkt-ID: 31436

kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track handskar
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track handskar
kr 310,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handskar
Beskrivning

Beskrivning

Handskarna är tunna och smidiga så att de lätt kan användas under t.ex. ett par arbets- eller ridhandskar. De hjälper många som har värk i händerna, till exempel reumatisk värk, eller de som ständigt fryser om fingrarna. En riktig storsäljare.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

reumatoid artrit
0 Gillar

När du måste på natten hjälper det dina fingrar att bli trötta på morgonen. Fingrarna är mer funktionella på morgonen. Använde också en körslinga under tunna handskar och fokuserade väl.

Storlek: Normal
Stora handskar!
1 Gillar

Jag har använt Back on Track-produkter för mina hästar i flera år. Så jag bestämde mig för att köpa dessa handskarfoder eftersom jag lider av artrit och dålig cirkulation i mina händer. Så vid -25 grader (ja det är negativt) i morse sattes fodren på testet. Jag matade hästar och städade bås i två timmar i dessa frigid temps och mina händer blev ALDRIG kalla. Detta är en första och för alla konton förvånande. Mina händer är alltid de första sakerna för att ge efter för kylan, men inte idag. Jag är verkligen förvånad och tacksam. Tack för en så anmärkningsvärd produkt.

Storlek: Normal
Skön handske
0 Gillar

Köpte dessa då jag hoppades på något extra bra nu under den kalla tiden i stallet. Dom är väldigt sköna med bra passform men trots att jag har dom under kraftigare vantar så tycker jag inte att dom värmer något extra.

Storlek: Normal
Sköna
0 Gillar

Jag köpte dessa då jag har väldigt dålig blodcirkulation, vilket märks under vinterhalvåret då mina händer fryser i princip hela tiden. Köpte dessa (tyvärr blev de en storlek för stora då jag inte vågade chansa på de mindre, men det gick ändå) och visst är de sköna och så, men den återspeglar ju bara den befintliga värmen vilket inte riktigt hjälper när man redan fryser... Dock så var de absolut bra att ha i den tjocka vinterhandsken, tyget är halt vilket gör att den inte fastnar i ytterhandsken.

Storlek: Normal
Bra underkläderhandskar för kallt väder
0 Gillar

Jag köpte under vinterhandskarna för att få extra värme i den iskalla kylan. Fungerar, händerna nästan svettas i frostiga 20 grader. Nackdelen med en snäpp på handleden är ganska värdelös för användning och du kan enkelt trycka på handleden med andra handskar och en hylsa på den. Annars fina och bekväma handskar.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.