Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Finntack Pro Norte tävlingshandskar i syntet

Produkt-ID: 31517

kr 279,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Norte tävlingshandskar i syntet
Beskrivning

Beskrivning

Handske med utmärkt passform och grepp. Silikonet på handflatan gör det nästan omöjligt att tappa greppet. Justerbar med kardborreband på ovansidan. Tillverkad av syntetiskt läder.


Genomsnittligt betyg
2.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Varar inte länge
0 Gillar

När det gäller pris och kvalitet, med kanske 10 startar, många andra gånger kör du många gånger mer, bitarna slits ut några gånger och resten av rupien är nästan trasig, de eleganta är i alla fall men för dyra för kvalitet.

Bär snabbt
0 Gillar

Jag köpte dessa för ridning och handskar, och efter en yacht åktur var knapparna på rullen nästan helt slitna. Nu, efter en veckas användning, har fler silikoner gått ut och det finns knappast fler vid hjulet.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.