SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske

Produkt-ID: 31662

kr 299,60
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske
kr 299,60
kr 749,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Haukeschmidt Ladies Finest ridhandske
Beskrivning

Beskrivning

Handflata av Pittards Oil Tac-läder

  • Pittards Oil Tac-teknologi har utvecklats för att öka lädrets greppegenskaper i alla väder oavsett om det är torrt eller vått.
  • Unika polymer kommer upp till ytan när behovet för att behålla greppet uppstår.
  • Pittards ger en otrolig flexibilitet och rörelsefrihet för allmän komfort i tillägg till glidsäkra egenskaper och perfekt passform.
  • Lädret har specialbehandlats för att motverka fuktabsorption, av t ex svett, i handsken och därmed skydda fiberstrukturen från fuktens skadliga effekt. Lädret behåller sin mjuka smidighet även efter upprepat bruk.
  • En unik garvning förbättrar förmågan att tåla väta eller olika arbetsförhållanden samt ger bättre värmeisolation för att skydda handen mot olika väder. Handrygg av finaste fårskninn.
  • Tack vare en nyskapande läderbehandling sitter handsken behagligt på handen även vid hög påfrestning.
  • Tack vare lädrets egenskaper är denna handska perfekt för professionellt bruk.
Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Haukeschmidt Ladies Finest ridhandskar
0 Gillar

Dessa handskar är dyra men är helt fantastiska. Känslan när man rider är fantastisk, de har en vaxliknande behandling som ger bästa grepp någonsin.

Storlek: Normal
Haukeschmidt damens bästa läderhandskar
1 Gillar

Har problem med kundservice. Efter att ha fått överladdat erbjuds ingen återbetalning.

Storlek: Normal
Haukeschmidt damens bästa läderhandskar
0 Gillar

Medan min första recension var bra och nämnde ett problem i att få mitt andra par, blir problemet nu värre eftersom jag har varit överladdad och inte verkar få mina pengar tillbaka. Julia på kundservice svarar inte på e-postmeddelanden. Det ser ut som mina handskar kommer att vara dubbelt så mycket som jag trodde att jag betalade. Eller skickar jag dem tillbaka och måste stå för kostnaden för porto för att få tillbaka sätt men jag kommer fortfarande att ligga ner ett par handskar.

Storlek: Normal
Haukeschmidt damens bästa läderhandskar
0 Gillar

Helt vackra handskar, mjukt läder, bra passform, härlig stil. Har bara upplevt en mix av att få mitt andra par, men bra kommunikation om att höja min fråga och borde vara här med mig snart. Sannolikt Mina favorithandskar någonsin. och jag är en handskefanatiker.

Storlek: Stor
Hauke Schmidt damens bästa handskar
0 Gillar

Jag är extremt noga med mina handskar, jag gillar en bra passform, välformade fingrar som tillåter känsla, de måste vara slitstarka men tillräckligt tunna för att jag kan justera remmar utan att ta bort dem och om de ser smart ut så är det en bonus, tvåfärgad färg är väldigt smart. Jag använder handskar varje dag och åker minst 2 hästar så mina handskar blir noggrant testade. Dessa handskar har allt detta !! Jag älskar dem absolut, så mycket att jag har beställt ett annat par !! De är värda vartenda öre men glasyren på kakan är att de bjudits ut när jag köpte mina

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.