JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Zandona Carbon Air Fit kotskydd

Produkt-ID: 19370

kr 839,40
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
Zandona Carbon Air Fit kotskydd
Välj storlek Storleksguide
Zandona Carbon Air Fit kotskydd
kr 839,40
kr 1.399,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Zandona Carbon Air Fit kotskydd
kr 839,40
kr 1.399,00
Zandona Carbon Air senskydd
kr 1.399,00
Zandona Carbon Air Fit kotskydd
Beskrivning

Beskrivning

CARBON AIR FIT kotskydd är 100% tillverkade i Italien och utvecklade för att skydda hopphästarna mot slag på bakbenens kota och skenben samtidigt som de ger stöd åt senan. Skal av TPU med olika tjocklek och andasfunktion tack vare perforerat neopren och 6 lufthål över kotan. Mellan TPU-skalet och neoprenstödet finns ett lager av Gel-Tech vid extra utsatta områden för stötdämpande effekt och behaglig vaddering. Under skalet finns även kolfiberelement som termiskt isolerar senan från värmen orsakad av yttre friktion samtidigt som det ökar det mekaniska motståndet vid slag. Utsidan, vid böjsenan, finns en flexibel zon för maximal rörelsefrihet. De töjbara remmarna med quick-release-ände sitter säkert med dubbelt fäste (lodrätt/vågrätt). Storleken och den absolut ergomiska formen har utvecklats genom att kopiera benstrukturen in i minsta detalj för perfekt placering utan stressmoment.


Genomsnittligt betyg
3.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Slutligen i USA !!!
0 Gillar

AHH! Slutligen kan jag också få mina absoluta favoritskor här i USA! Köpte mitt första par på en utställning i Tyskland och blev förälskad i märket direkt! Ger maximalt skydd och komfort och håller evigt!

Storlek: Normal
0 Gillar

Design: nice, but is a copy of another famous brand Quality: unfortunately, in this... is not a copy

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.