« Tillbaka / Häst / Benskydd & Hovskydd / Benlindor

LeMieux LeMieux Loire Satin Polos benlindor

649,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Vi firar med dig - 21 år med Horze!
Spara 21% på varumärket Horze &
Få 11% rabatt på nästan alla andra varumärken

+Var 21:a beställning gratis!
Kopiera koden: B-DAY
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Varje 21:a order vinner - maximalt återbetalningsbelopp är 2000 SEK. Mellanskillnader betalas inte ut. Alla inköp i Horze-appen eller onlinebutiken kommer att delta i tävlingen. Kundtjänst kommer att kontakta vinnarna efter kampanjens slut den 28/04/2024. Priserna kan inte överlåtas, återbetalas eller bytas ut mot kontanter eller andra priser.
Färg: Fig
Fig LeMieux Loire Satin Polos benlindor
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Passar perfekt för att komplettera Loire-kollektionen. Dessa vackra polo-benlindor i fleece har lyxiga detaljer av satin och det karakteristiska präglade metallmotivet från LeMieux. Tillverkad av fleece av högsta kvalitet för att undvika att de får noppor. Dessa benlindor för träning kan användas med eller utan med LeMieux bandageunderlägg för extra skydd.

Tvättråd:

Maskintvättbar på låg temperatur (helst 30 grader). Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. En tvätt-tablett/kapsel kan användas. Lufttorka borta från värmekällor, torktumlas ej.

Produkt-ID: 338080

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: