Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu
-10%

Saxon Equileather Half Chaps, Adult

Produkt-ID: 319273

kr 404,10
kr 449,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Saxon Equileather Half Chaps, Adult
Beskrivning

Beskrivning

Half chaps are perfect to wear with paddock boots for a complete look.


Choose leather-like half chaps to turn ordinary paddock boots into a full tall boot look. The protective chaps add support and comfort and are a nice alternative to formal show boots.


Features:


  • Back zip
  • Stretch panel
  • Great value

Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Tunna blixtlås
0 Gillar

Det är en bra idé att blixtlåset kommer uppifrån och ner, men tyvärr bröt den andra blixtlåset direkt efter några användningar (den är ganska ömtålig).

Bra köp
0 Gillar

Mjuk men behåller passformen. Gillade särskilt förstärkningen på elastiken under foten. Normal passform och ett fynd till ett rimligt pris.

Snygg och sittande stjälkar
0 Gillar

Vackert, smalt och väldigt bekvämt att ha på sig och den bruna tonen var snygg och passar perfekt till mina beställda läderjodpurs med dragkedja framtill på vristen. När det gäller hållbarhet kan jag inte säga när den verkliga åtgärden ännu inte var över, men på det här laget ser det bra ut!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.