Det du behöver för flugsäsongen
Covalliero

Covalliero

64 artiklar
Köp Covalliero från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Covalliero

Sedan 2005 har varumärket Covalliero, som är en del av Albert Kerbl GmbH, inspirerat den nationella och internationella marknaden för ridsport. Trots sin höga funktionalitet och stil är Covallieros produkter fortfarande prisvärda. Varumärket lägger också stor vikt vid hållbarhet och hög tillförlitlighet, både när det gäller produktion och kvalitet.

Ridkläder från Covalliero

För ryttarinnan erbjuder Covalliero funktionella och trendiga modeller. Oavsett om det är Covallieros ridbyxorridleggings eller lätta funktionella toppar för sommaren eller varma quiltade mode- och termoridbyxor för de kallare dagarna på året, hos Covalliero hittar du ridkläder av hög kvalitet till överkomliga priser utan att behöva kompromissa med utseendet. Förutom vardagliga stallkläder hittar du även ridhjälmar och ryggskydd i Covallieros sortiment.

Covalliero för hästar

Precis som för ryttaren erbjuder Covalliero funktionell och trendig utrustning för hästen. Det handlar om allt från Covalliero Saddle Pads och Covalliero svettäcken till benskydd och Covalliero grimmor & grimskaft. Bland dessa finns även grimmor och grimskaft med det smarta GoLeyGo-systemet.

Covalliero GoLeyGoGo 2.0

GoLeyGo är ett innovativt fästsystem för att säkert leda kunna hundar och hästar. Systemet med sin snabba och enkla hantering garanterar säkerhet och utmärker sig med sin höga kvalitet. Covalliero grimmor finns tillgängliga med ett adapterstift som passar till GoLeyGo-grimskaft som är tillverkade av ett rivbeständigt och slitstarkt material. Du kan också köpa adapterstiftet separat och enkelt fästa det på din favoritgrimma eller hundhalsband.