Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet

Horze tränsbett med D-ring

Produkt-ID: 13075

kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Horze tränsbett med D-ring
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze tränsbett med D-ring
kr 289,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze tränsbett med D-ring
Beskrivning

Beskrivning

Ett av de mest populära betten.


Klassiskt D-tränsbett som liknar eggbettet. Formen på bettringarna hindrar att hästens mungipor kläms mellan mundelen och ringarna. Bettet ger tillräcklig kontroll och stabilitet för den genomsnittliga ryttaren.


Egenskaper:


  • Handpolerat rostfritt stål
  • Slät, delad design
  • Direkt tygelkontakt
  • Ett klassiskt och prisvärt bett

Teknisk beskrivning:


Tjocklek: 12 mm.Formen på bettringarna förhindrar att mungiporna kläms.Påminner om eggbettet.


Tvättråd:


Rengör alltid bettet efter användning. Ta av från tränset och tvätta i varmt vatten. Använd en liten borste för att ta bort rester. Torka med en ren handduk.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Perfect!
0 Gillar

Biten har en mycket bra passform, längden och styrkan är precis som min häst. Min häst antog omedelbart den utan några lås eller tecken på obehag. Jag kombinerade D-ringbiten tillsammans med näsbandet Michael Jung, så biten är väldigt tyst i hästens mun, vilket är mycket viktigt för mig personligen. Med ett annat träns kommer effekten att vara densamma, eftersom biten var utformad för ett lugnt läge i hästens mun. Min häst tycker att det är fantastiskt och jag kan bara rekommendera det.

Storlek: Normal
bit
0 Gillar

Mycket bra valuta för pengarna. Den här produkten uppfyller mina förväntningar. Leverans i tid. Mjukt och bekvämt för hästens mun.

Storlek: Normal
tränsbett
1 Gillar

Trenzel är mycket - väldigt snygg, bekväm och väldigt bekväm häst !!

Storlek: Liten
0 Gillar

Super snabb frakt, även utbytet gick smidigt och mycket snabbt. Hade mätt först fel, så utbytet. Protesen är ännu inte i bruk, men testas idag. Första intrycket är mycket bra, kvalitet är verkligen okej för det här priset. Det enda jag märkte negativt var att tänderna skrikade. Men jag tror att det kommer att sluta. Supernöjd :)

Storlek: Liten
Bra kvalitet till ett överkomligt pris!
0 Gillar

Detta är mitt andra bitköp från Horze. Jag köpte ursprungligen kopparvalsen-ringen och ville ha en icke-rullande typ för utställningar. Denna bit är utmärkt kvalitet och kan passera som en Korsteel eller annan högkvalitativ bit och priset är helt rätt! Jag kommer att fortsätta köpa bitar från Horze!

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.