Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Laval benskydd

Produkt-ID: 19341

kr 639,20
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Laval benskydd
Beskrivning

Beskrivning

Snygga och prisvärda benskydd.


Rejäla benskydd som är snygga med en blank yta samtidigt som de skyddar likt en rustning. Dessa slitstarka benskydd är designade för att tåla hög belastning och skyddar mot ansträngande träning. Ett set med 4 benskydd gör det lätt och bekvämt att utrusta hästen med allt han behöver inför träningen.


Egenskaper:


  • Mycket prisvärda
  • Starka kardborrknäppningar
  • Set med 4

Teknisk beskrivning:


PU-yta.
Neoprenfoder.


Tvättråd:


Skölj med kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Snygga skjul
2 Gillar

Riktigt bra skyddsrum. Snabbt och enkelt att ta på och inte gnugga med en touch. De absorberar inte heller vatten, så lätt att hålla rent. Nackdelen med det är att ytmaterialet inte tål stötarna särskilt bra och blir omedelbart ett "gips". Förslag till förbättring: Behåll samma design och fästen, men byt ut ytan mot en mer hållbar.

2 Gillar

Fine. Mycket trevlig produkt, men väldigt dyr. Känner många som har dessa gamaches

Mycket nöjd
1 Gillar

Jag är väldigt nöjd med gångartiklarna, de ser inte bara bra ut utan är båda lätta att rengöra och hållbara. 100% tillfredsställande från fram till bak. Som ett litet tips: för petish warmbloods välj snarare Cob, eftersom Full är lite för stor på petite benen. Med normalt byggda varmblodiga djur passar Full perfekt.

Lite upphetsad!
1 Gillar

Leggingsen är väldigt vackra och kan rengöras ordentligt. Tyvärr, efter sex månader har sömmarna på alla fyra gångare stigit! Därför bara 1 stjärna för kvaliteten! Synd!

Vackert!
1 Gillar

Jag har köpt dessa gamaches för min 3 cm ponny på 125 cm i små ben. Vanligtvis använder hon storlek shet (jag har också Horze Spirit spring gamaches i shet för henne) men hon kan passa dessa storlekar i storlek ponny trots hennes små ben. "Skalet" i Horze Laval kriminaltekniska gamaches har samma höjd som "skalet" i Horze Spirit kriminaltekniska gamaches i storleksskal (betyder att det är cirka 20 cm). De är mjuka och ser bra ut i kvalitet, men jag har inte testat dem så mycket än. Priset är dock för dyrt och jag köpte mitt till halvpris vid en upphörande försäljning, annars skulle jag inte heller ha köpt dem. Men de är fantastiska och passar min lilla super bra i passformen :)

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.