SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

LeMieux välsittande boots, bak

Produkt-ID: 313522

kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
LeMieux välsittande boots, bak
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
LeMieux välsittande boots, bak
kr 679,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
LeMieux välsittande boots, bak
Beskrivning

Beskrivning

Idealiska markträningsboots med betoning på flexibilitet och andasfunktion, med utmärkt skydd för kota och senor. Perforerat stötdämpande foder och supermjuk Lycra-bindning håller benen svala och utan skav. Användarvänliga snabbknäppen för enkel positionering och elastiska infästningar för god säkerhet.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

LeMirax Gamacher
0 Gillar

Bara super läcker kvalitet, men stängningssystemet kan retas lite tills du hittar bedrägeriet :) Sitter bara super bra och är bara läckra i allmänhet :)

Har den kompletta uppsättningen!
0 Gillar

Köpte först för, för tävlingarna. Nu också bakom, ha en häst med smala ben och de passar perfekt. Gillar också dem. Ett bra köp (säkert under erbjudandet) vet bara inte om de är hållbara med daglig användning.

Storlek: Normal
Snugboots på Haflinger
0 Gillar

Stövlarna är en bråkdel för min haflinger med vanliga ben. Skydd är också trevliga mot benet. Inte så torra ben efter en bra träning, men då förblir inget skydd torrt.

Storlek: Normal
Le Mieux Snug Leggings
0 Gillar

Pris / prestandaförhållande passar, vackra leggings, hur hållbara de är kan jag inte bedöma ännu, använd dem bara cirka 5 veckor - det som stör mig lite är att benen fram och bak är helt identiska (av längden ...) - hade förväntat sig att de bakre är längre enligt rörbenet

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.