Endast idag! Spara 20 % på valfri produkt från Horze eller B Vertigo! *
Använd kod: BLUEMONDAY
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Horze Dallas dressyrgjord

Produkt-ID: 14639

kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Dallas dressyrgjord
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Horze Dallas dressyrgjord
kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dallas dressyrgjord
Beskrivning

Beskrivning

En dressyrgjord av mjuk hibiskuswebbing och solida spännen.


Den konturformade designen på denna mjuka, vävda dressyrgjord ger ultimat komfort och slitstyrka. En töjbar sida, rullspännen i rostfritt stål och D-ring i mitten ger komfort och kvalitet. Materialet är lätt att rengöra och ser bra ut även med minimal vård.


Egenskaper:


  • Mjuk, ergonomisk textilgjord
  • Rullspännen av rostfritt stål i den töjbara änden.
  • D-ring på mitten för fäste av hjälptyglar och tillbehör
  • Supreme-logo

Teknisk beskrivning:


Textil av hibiskuswebbingSpännen i rostfritt stål.


Tvättråd:


Skölj ordentligt och lufttorka eller torka av med handduk efter varje ridtur.


Genomsnittligt betyg
4.1
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Inte lycklig
0 Gillar

Inte väldigt nöjd med den här bältet. Har aldrig haft problem med att hästen har gnagts tidigare, men med detta gnaggades han.

Storlek: Normal
Stor dressyr
0 Gillar

Har testat detta på dressyrträning och är strålande nöjd. Färgen passade perfekt till mitt bruna dressyrrum. Det enda minus, som inte har något att göra med kvalitet och passform, är att det ska komma i 30/35 cm. 45 var bara lite för lång för min ponny.

Bra deal!
0 Gillar

Detta är en bra omkrets för priset! Det är snyggt och superlätt att rengöra. Det passar bra med min dressursadel på min araber. Du kan verkligen inte hitta en bättre omkrets för detta pris. Jag älskar Horzes grejer eftersom det är så prisvärd och fortfarande bra kvalitet! Det enda jag skulle ändra är att det inte finns några behållare i denna omkrets.

Storlek: Normal
Uppföljningsgranskning
1 Gillar

Jag har använt denna omkrets några gånger sedan min första recension. Det driver mig nötter att det inte har djurhållare. Jag gillar att omkretsen inte är skrymmande, särskilt inte i denna värme, och att den är lätt att rengöra. Men eftersom det är tunt och böjligt, och på grund av min hästbyggnad, glider den framåt och drar sadeln på hennes axlar - ett problem jag inte har med min andra omkrets. Det verkar också sträcka. Det måste justeras ett par gånger under den senaste åkningen, något jag inte har att göra med min andra omkrets. Det här är en okej produkt, men det fungerar inte för mig.

Storlek: Normal
Uppföljningsgranskning
0 Gillar

Jag har använt denna omkrets några gånger nu. Jag gillar materialet, det är lätt att rengöra och är inte skrymmande, vilket jag särskilt gillar i denna löjliga värme. Jag tycker dock att sadeln glider framåt - ett problem jag inte hade när jag använde min andra omkrets. Det verkar också behöva dras åt oftare än när du använder den andra omkretsen så att den sträcker sig mer. Min häst har en mer framåtriktad kanal och jag tror att den här, så smidig och tunn, förmodligen glider framåt och drar sadeln på axlarna. Och det driver mig nötter att det inte har behållare. Tyvärr fungerar den här inte för mig.

Storlek: Normal

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.