Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Dallas dressyrgjord

Produkt-ID: 14639

kr 311,20
kr 389,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dallas dressyrgjord
Beskrivning

Beskrivning

En dressyrgjord av mjuk hibiskuswebbing och solida spännen.


Den konturformade designen på denna mjuka, vävda dressyrgjord ger ultimat komfort och slitstyrka. En töjbar sida, rullspännen i rostfritt stål och D-ring i mitten ger komfort och kvalitet. Materialet är lätt att rengöra och ser bra ut även med minimal vård.


Egenskaper:


  • Mjuk, ergonomisk textilgjord
  • Rullspännen av rostfritt stål i den töjbara änden.
  • D-ring på mitten för fäste av hjälptyglar och tillbehör
  • Supreme-logo

Teknisk beskrivning:


Textil av hibiskuswebbingSpännen i rostfritt stål.


Tvättråd:


Skölj ordentligt och lufttorka eller torka av med handduk efter varje ridtur.


Genomsnittligt betyg
4.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Uppföljningsgranskning
1 Gillar

Jag har använt denna omkrets några gånger sedan min första recension. Det driver mig nötter att det inte har djurhållare. Jag gillar att omkretsen inte är skrymmande, särskilt inte i denna värme, och att den är lätt att rengöra. Men eftersom det är tunt och böjligt, och på grund av min hästbyggnad, glider den framåt och drar sadeln på hennes axlar - ett problem jag inte har med min andra omkrets. Det verkar också sträcka. Det måste justeras ett par gånger under den senaste åkningen, något jag inte har att göra med min andra omkrets. Det här är en okej produkt, men det fungerar inte för mig.

Bra produkt.
0 Gillar

Rem som inte gör ont och rem som begränsar svettningen av hästen.

Trevligt material men inga billethållare
0 Gillar

Inledande granskning: Jag har letat efter ett brunt dressyrband som jag inte behövde a) beställa från Europa och b) inte kostade hälften av statsskulden. Jag var glad att hitta den här nya produkten från Horze. Jag fick det idag. Det goda: Det är gjord av trevligt material som har en lätt kudde på det (även om det inte är mycket vadderat) och är ganska flexibelt. Bindningen på kanterna känns också mjuk och jag tror inte att den kommer att gnugga. Mittringen är en fin funktion för dig som använder träningsutrustning. Färgen matchar min Baines havan sadel ganska bra. Sömmarna sys raka och spännen är förstärkta där de är fästade och är väl placerade. Det ska vara lätt att rengöra. Det är inte så bra: Omkretsen saknar billethållare så det kommer att se snyggt ut och jag tror att bandets ändar kommer att vara i vägen för mitt ben som ett resultat. Enligt min mening är det en ganska allvarlig designövervakning, även vid denna låga prispunkt. Den har också bara elastisk i ena änden och jag undrar hur lätt det kommer att vara att hålla omkretsen centrerad när elastiken lossnar vid användning. Min andra omkrets (en svart Ovation-konturerad gel-omkrets), köpt för ett liknande pris, har två fickor för att stoppa tapparna såväl som elastiska i båda ändarna. Jag skulle vilja se designen förbättrad för att inkludera dessa funktioner.

Uppföljningsgranskning
0 Gillar

Jag har använt denna omkrets några gånger nu. Jag gillar materialet, det är lätt att rengöra och är inte skrymmande, vilket jag särskilt gillar i denna löjliga värme. Jag tycker dock att sadeln glider framåt - ett problem jag inte hade när jag använde min andra omkrets. Det verkar också behöva dras åt oftare än när du använder den andra omkretsen så att den sträcker sig mer. Min häst har en mer framåtriktad kanal och jag tror att den här, så smidig och tunn, förmodligen glider framåt och drar sadeln på axlarna. Och det driver mig nötter att det inte har behållare. Tyvärr fungerar den här inte för mig.

Bra deal!
0 Gillar

Detta är en bra omkrets för priset! Det är snyggt och superlätt att rengöra. Det passar bra med min dressursadel på min araber. Du kan verkligen inte hitta en bättre omkrets för detta pris. Jag älskar Horzes grejer eftersom det är så prisvärd och fortfarande bra kvalitet! Det enda jag skulle ändra är att det inte finns några behållare i denna omkrets.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.