Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Grenville dressyrgjord

Produkt-ID: 14631

kr 379,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Grenville dressyrgjord
Beskrivning

Beskrivning

Dressyrgjord med avtagbar neoprenundersida. Enkel att tvätta och byta mot andra undersidor.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Supergjord, vilket är bra och bra för hästen. Han gillar det väldigt bra. Stickningen är i fina färger. Lite svårt att fästa på grund av. Remmarna över spännena fastnar. Annars väldigt bra.

Bilden är inte densamma!
0 Gillar

Jag tycker att det här staketet verkade trevligt, och särskilt för att stickan var precis bredvid hästen. Tänkte jag. När bältet kom var stickan längre in i bältet, så den kom in under stickan (lite svårt att förklara). Nu är det svårt att använda bältet eftersom det är svårt att fästa väl och det blir lite "skrymmande". Så Ingunn gjorde ett bombköp ...

0 Gillar

Detta var den bästa shopping någonsin! Enkelt och inte lyckligtvis bortskämda för pris.

Stor ersättningsomgång
0 Gillar

Jag var väldigt glad över att hitta den här fina, prisvärda 16 "omkretsen. (Det var svårt att hitta en bra 16" omkrets i denna prisklass.) Jag köpte den för att ersätta min snygga omkrets och jag gillar den bättre än den omkrets som medföljde min snygga. Speciellt gillar jag det faktum att den har tung elastik i båda ändarna och att den har billethållare. Jag önskar att den kom i mörkbrun, men jag vet att svart är en mer säljbar färg för ett dressyrband.

Stor omkrets!
0 Gillar

Vad jag älskar med detta är att det kom i svart som jag inte förväntade mig baserat på fotot. Jag älskar de extra slingorna för att hålla de långa billetbanden på min dressursadel på plats och inte dingla.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.