Spara 12 % på alla ridstövlar och ridbyxor från Horze och B Vertigo!
Spara nu

Horze Harleigh dressyrgjord med fårskinn

Produkt-ID: 14664

kr 859,00
(Priset inkluderar moms)
Horze Harleigh dressyrgjord med fårskinn
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Harleigh dressyrgjord med fårskinn
Beskrivning

Beskrivning

Matcha denna lyxiga dressyrgjord med andra produkter från Horze Harleigh-kollektionen.


De eleganta utseenden på de exklusiva Horze Harleigh-produkterna är designade för att mixas och matchas för en fulländad look. Denna dressyrgjord är helfodrad i fårskinn. Den fantastiska, ergonomiska formen förhindrar skav och irritation, och de högkvalitativa spännena är tillverkade av rostfritt stål. Den här snygga sadelgjorden passar utmärkt med de övriga produkterna från denna attraktiva produktkollektion.


Egenskaper:


  • Fårskinnsfodrad dressyrgjord av hög kvalitet
  • Spännen i rostfritt stål
  • Matchar de övriga produkterna i Horze Harleigh-kollektionen

Teknisk beskrivning:


Material: Polyester/fårskinn.


Tvättråd:


Maskintvättas kallt. Använd normala tvättmedel som inte innehåller blekmedel eller sköljmedel. Låt lufttorka, får ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Sopa längden
5 Gillar

Remmen verkar superfina för priset. Men det irriterar mig att målen med det är så fel. Bör anges i beskrivningen. Jag köpte 60 cm, den mäter 68 från spännet till spännet och kunde därför inte passa min häst alls. Först trodde jag att det var ett misstag på bältet så det gick tillbaka och jag beställde ett nytt. Men 8 cm mätte också för mycket. Så nu måste jag försöka köpa ett inte mindre och hoppas att det passar bättre. Annars verkar synd för bältet ganska trevligt.

Super lammskinnbälte
4 Gillar

Superbälte, bra kappa, trevligt att rengöra, vilket jag gillar mycket på bältet, är de två öglorna i mitten.

Valuta för pengarna!
4 Gillar

Jag köpte detta fårskinnbälte för knappt ett år sedan och det har visat sig vara ett bra köp. Lätt att rengöra med kista och bekvämt för hästen. Leiffs har motståndskläder och bältet är fortfarande ganska representativt trots daglig användning.

Mycket vacker lammskinnsrem bara för länge !!!
3 Gillar

Lammskinnet är supermjukt och fluffigt och bara bra för min vänliga häst. Men bältesdimensionerna är inte överhastiska! Jag beställde remmen i 70 cm längd och när jag mätte remmen hade han från änden av remmen till änden av remmen en längd på 77 cm !! Det fungerar inte! Jag gav omedelbart tillbaka bältet och hoppas nu att växeln fungerar snabbt och bältet kommer i 60 cm och sedan passar (eftersom han troligen kommer att ha nästan 70 cm i längd). Bortsett från storleken på bältet är bra, så om du köper bältet i alla fall, beställ ett mindre antal, eliminerar sedan det irriterande utbytet!

Storleken är inte korrekt!
2 Gillar

Jag kan bara hålla med det tidigare yttrandet. Dessutom skulle det vara bra om beskrivningen skulle säga att bältet är blått.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.