Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Horze Smooth dressyrgjord

Produkt-ID: 14613

kr 699,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Smooth dressyrgjord
Beskrivning

Beskrivning

En snygg dressyrgjord av hög kvalitet, formad för en perfekt passform.


Snygg, bekväm dressyrgjord - ett mästerverk utfört i vackert, mjukt läder. Den här gjorden är designad med hästens komfort i åtanke. Den är anatomiskt utformad för optimal passform. Resår i båda ändarna med D-ringar, som gör det enkelt att fästa hjälptyglar. Extravagant stoppning ökar stabilitet och komfort. Rullspännen i rostfritt stål för enkel justering, och extra stoppning bakom spännena för att skydda hästen från skav. Vackra dekorsömmar förskönar det smidiga lädret för en fantastisk look. Den är exceptionellt bekväm, snygg och hållbar. En attraktiv Z-logo på vänster sida fulländar looken.


Egenskaper:


  • Bekväm, formad dressyrgjord
  • Spännen i rostfritt stål, silverfärgade på svart gjord och guldfärgade på brun gjord
  • Snyggt stoppad med lyxigt läder, rullande kanter
  • Resår i båda ändar ger jämn tryckfördelning
  • Z-logo på vänster sida
  • Mjuk flik under spännena och läderögla nära spännena
  • Rejäla rullspännen för enkel justering
  • Den extra stoppningen bakom spännena är utökad för att skydda hästen från skav.

Teknisk beskrivning:


100 % högkvalitetsläder.


Tvättråd:


Rengör sadelgjorden med en fuktad svamp efter varje ridtur. Torka av för att ta bort svett och smuts.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Jag beställde denna omkrets i en 18 tum för min ponny och jag är otroligt imponerad! Det är väldigt svårt att hitta 18 tum fyrar och särskilt i läder. Att hitta en som är kvaliteten var fantastisk! Tack för en underbar produkt !!

stor
1 Gillar

Mycket trevlig rem, flexibel, rätt storlek och en snabb leverans, det hade gått 2 månader att jag letade efter en produkt som matchade mig, jag kunde inte hitta bättre. Jag kan inte veta om det passar i tiden men för allt annat rekommenderar jag.

Prisvärd, NICE dressyrband
0 Gillar

Jag beställde denna omkrets eftersom jag behövde en längre omkrets än den jag hade och den var överkomlig. Jag blev ganska imponerad när omkretsen kom. Den är snygg och min känsliga häst verkar väldigt bekväm i den. Läderet är och hårdvara är av hög kvalitet. Hittills håller det bra. Det enda jag önskar var annorlunda är att det hade lite mer stoppning men för priset klagar jag inte!

0 Gillar

Bra gjort, gnäll inte. Mjukt och bra läder. Fina detaljer och bra kvalitet.

Fin omkrets
0 Gillar

Även om detta kan använda lite mer stoppning, är det en mycket fin omkrets för priset. Jag tror inte att den behöver den supervågiga kontursidan och för att vara ärlig är jag inte ens säker på att det är syftet. Den ena vågsidan, jag får, men trippvågen, nej. Är det bara för utseende? Älskar dubbeländen elastiskt och spännet i mitten.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.