« Tillbaka / Ryttare / Stövlar & Chaps / Ridstövlar / Dressyrstövlar

Tonics Gravity höga dressyrridstövlar

Från 2.692,50 kr
RRP: 3.590,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 50% på vår- och sommarartiklar
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.07.2024.
Färg: Black
Black Tonics Gravity höga dressyrridstövlar
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

De nya " Gravitystövlarna " imponerar med sitt fantastiska pris-prestandaförhållande utan att göra avkall på Tonics välkända klassiska egenskaper hos de populära dressyrstövlarna!

De imponerar med sin sportiga elegans och utmärker sig med sina funktionella detaljer. Tillverkad av utsökt slätt läder och med det väl beprövade greppriktiga lädret på insidan garanterar de en stabil position för vaden när du rider. Skaftet som är fodrat med kalvskinn är mycket stabilt och ger stöveln en slående högkvalitativ look. Den nyutvecklade moderna yttersulan med sin greppriktiga profil kompletterar resultatet perfekt och ger optimalt grepp även i stigbygeln. Med det ventilerande meshfodret i fotområdet, den förformade innersulan med vaddering för hälen och den infällda resåren i skaftet har man lagt ner mycket arbete på att skapa en bekväm komfort. Den imponerar också visuellt med välkända detaljer: nötningsskyddet på utsidan av stöveln ger "Gravitystövlen" TONICS utmärkande egenskaper. Den starka YKK-dragkedjan bak och den inre delen av hälen gör stöveln ytterst slitstark. Den nya TONICS-logotypen, den elastiska snörningen framtill och de dekorativa sömmarna på tåhättan ger de här stövlarna sin egen karaktär. "Gravity" - en ridstövel som inte lämnar något mer att önska!

Produkt-ID: 343502

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: