Köp Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL | horze.se

Greenspot® Remover 473 mL

kr 149,00
Priset inkluderar moms
White/Green Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL cowboymagic
Finns tillgänglig
Varan finns i lager för dig
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Cowboy Magic Greenspot® Remover 473 mL
Beskrivning

Beskrivning

COWBOY MAGIC® GREENSPOT® REMOVER'Dusch på Flaska' är lätt att använda och är sammansatt för att:1) Ta bort fläckar från spillning och urin omedelbart.  2) Ta bort våt eller intorkad svett omedelbart. 3) Ge de nytvättade fläckarna en fin lyster efter borstning. Det fungerar ögonblickligen. Det bryter ner främmande molekyler och tar bort spillning, urin, smuts och svett genom att lösa upp dem. Det fungerar också på människor:GREENSPOT® REMOVER Dusch på flaska är fantastiskt för campare och vandrare. Inget vatten behövs, förutom för att fukta handduken och aktivera ingredienserna som bryter ner svetten eller smutsen. Torka därefter bort svetten eller smutsen med en torr handduk. VARNING: 1) spreja på kroppen 2) massera in grundligt 3)Torka av med en fuktig handduk. ADVARSEL:  Endast för utvärtes bruk..


Produkt-ID: 25663

Läs mer

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning