Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horseware Amigo flughuva

Produkt-ID: 307522

kr 160,30
kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Horseware Amigo flughuva
kr 160,30
kr 299,00
Horseware Amigo flugtäcke
kr 1.099,00
Horseware Amigo flughuva
Beskrivning

Beskrivning

Välsittande design, minskar irritation från flugor och reflekterar solljuset. Finns i flera färger för att matcha täckesurvalet. Rymliga, mjuka öron som skyddar mot flugor.


Teknisk beskrivning:


Material: Hållbar textilene, skön fleecekant, mjuka öronskydd.


Genomsnittligt betyg
3.7
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Mycket stor i storlek
0 Gillar

Ganska flugmask, men beställ en storlek mindre än du brukar, eftersom dessa är väldigt stora.

Bra huva
0 Gillar

En bra luva som skyddar även öron! Plus för det. Min häst lyckas dock få av den lätt och jag får 9/10 gånger hämta den i hagen när jag tar in honom. Men när den väl är på skyddar den som den ska!

fena
0 Gillar

God effekt mot flugorna runt huvudet. Min häst verkar inte besväras av den. Kardborrebandet är av god kvalitet och fungerar även om det finns sand och jord. I allmänhet passar Horseware-produkter mycket bra.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.