« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Flugtäcken

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Classic Mesh flugtäcke

1.190,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Bästa Pris
Bästa Pris
Spara 22% EXTRA på varumärket Horze & B Vertigo! + Få 12% rabatt på nästan alla andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER2024
1000 kr är minsta orderbelopp. Varumärkena i Brands in Focus Sale är undantagna: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Mountain Horse, Covalliero. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2024.
Färg: Silver
Silver Kentucky Horsewear Classic Mesh flugtäcke
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Vad är unikt Classic Mesh flugtäcke erbjuder yttersta bra skydd mot alla insekter. Detta gör det till det perfekta täcket för hästar med mycket känslig hud. Täcket har en unik triangelknäppning. Den här knäppningen lindrar trycket på hästens bringa och manken, och är därmed mycket bekväm för hästen att ha på sig när hen är ute på bete. För extra komfort och skydd inkluderade vi ett avtagbart halstäcke. Tyger & material: Flugtäcket är tillverkat av ett tätt strukturerat nättyg som håller de flesta insekter borta. Nätet är extremt starkt och kommer att vara den perfekta följeslagaren på betet under många somrar. Tyget är slätt på insidan, det har en mjuk känsla och ser till att inga hårstrån fastnar på täcket. Tack vare täckets ljusa färg kommer det att reflektera solstrålarna och inte absorbera värme. Det fina nätet tillåter fortfarande luftgenomsläpplighet. Manen, bringan och svansen är fodrade med en slät polyester för att undvika skav. Form & storlek: Classic Mesh flugtäcket är anatomiskt utformad för att sitta rätt, även efter din häst har rullat sig. Framsidan av täcket stängs med en kraftig kardborre knäppning och en specialkonstruerad triangelknäppning. Denna triangelknäppning gör att du kan justera täcket mer exakt för en bättre passform. För att skydda magområdet har täcket ett magskydd. Magskyddet knäpps av en kardborreband och 3 raka täckesgjordar. Eftersom magskyddet ligger så nära hästens mage undviker du att insekter flyger in från sidorna. Svansfliken är lite längre än vanligt och har ett resår för svansen. Tack vare resåren håller sig svansen nära täcket och erbjuder mer skydd. Det avtagbara halstäcket är förstärkt med ett tjockare och starkare band, så att det inte glider nerför halsen. Eftersom förstärkningen sitter på båda sidor av halsen, ger den inte något direkt tryck på manen.

Egenskaper:

  • Ultimat flugskydd med ultimat komfort Inget tryck på bringan och manken tack vare knäppningen Levereras med ett halstäcke Meshtyget erbjuder luftgenomsläpplighet Förhindrar skav på man, bringa och svans tack vare fodret

Tvättråd:

Mesh flugtäcket kan tvättas i maskin i 30 grader, låt täcket lufttorka efteråt.

Produkt-ID: 345274

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: