« Tillbaka / Häst / Sadlar, sadelgjordar & stigbyglar / Gjordar

LeMieux Simuwool luddtunnel för dressyrgjord

RRP: -10% Rabatt
429,00 kr
RRP: 479,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Black
Black LeMieux Simuwool luddtunnel för dressyrgjord
One size
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Tillverkad av supermjuk fusk-lammull med hög densitet, den här luddtunneln för dressyrgjord är omsorgsfullt designad för att passa dressyrsadlar. Den här tunnel-stilen är andasbar och förhindrar svettuppbyggnad och skav i området vid sadelgjorden. Dämpningen maximerar komforten och är särskilt bra för hästar med känslig hud.

Teknisk beskrivning:

100% POLYESTERFLEECE

Tvättråd:

TA BORT SMUTS MED EN HÅRD BORSTE INNAN TVÄTT. MASKINTVÄTT I 30 GRADER PÅ ETT KALLT/SKONSAMT TVÄTTPROGRAM ELLER HANDTVÄTTAS. SE TILL ATT ALL KARDBORREBAND ÄR SÄKERT STÄNGDA INNAN TVÄTT. RÄTA UT/PLATTA TILL ARTIKELN EFTER TVÄTT. LUFTTORKA ENDAST , TORKTUMLAS EJ. UNDVIK ATT ANVÄNDA STARKA SKÖJMEDEL. VARNING: I SÄLLSYNTS FALL KAN FÄRG FRÅN SVARTA YLLEARTIKLAR KAN FÄRGA AV SIG PÅ ULLPLAGG OCH GE EN SVAGT BLÅ NYANS. MISSFÄRGNING AV GRÅ PÄLS KAN FÖREKOMMA.

Produkt-ID: RXE9P

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: