Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Diamond grimma

Produkt-ID: 22175

kr 299,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Horze Diamond grimma
Beskrivning

Beskrivning

Denna robusta nylongrimma har lite extra bling.


Lägg lite bling till din häst med denna strassbeprydda nylongrimma. En rad med kristaller pryder sidostycken och nosgrimma. Starka silverfärgade spännen accentuerar looken perfekt.


Egenskaper:


  • Dekorerade med fuskdiamanater
  • Hållbar och justerbar på nosgrimma och nackstycke
  • Pistolhake vid käken

Teknisk beskrivning:


100 % polyester.


Tvättråd:


Skölj i kallt vatten. Låt lufttorka.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

SUPER !!!
7 Gillar

När jag öppnade paketet blev jag positivt överraskad! Grimman är bara härlig! Och när jag försökte på min häst igen var jag övertygad om att det inte var förgäves som jag beställde det !!! Det ser väldigt trevligt ut!

FLASHY HALTER
2 Gillar

Jag älskar den här grimman. Det är väldigt pråligt och är av hög kvalitet. Du skulle aldrig veta att jag inte betalade över en hudred dollar för det!

2 Gillar

Jag rekommenderar! det kombinerar styrka och elegans! Korrekt storlek och mycket försiktiga finish. Valuta för pengarna mycket korrekt. När mina kommer att förstöras kommer jag att rekommendera detsamma.

Klass !!!!
2 Gillar

Underbar grimma! Hästen var glad när han tog på den. Trevligt material, underbar stil och framför allt hållbart och mjukt. Älskade det!

Love It
1 Gillar

I really love this halter. I really do. It is so smart and the diamante's are so pretty on it! Make my mare look incredible at shows (not that she already is ;)). So well priced! I am so scared though that the sparkles will fall off though, wish they were more embedded. Love it though!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.