« Tillbaka / Häst / Grimma & grimskaft / Grimmor

LeMieux Simuwool ludd-set för grimma

RRP: -4% Rabatt
429,00 kr
RRP: 449,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 60 % på vår- och sommarvaror
+ EXTRA 18 % rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 8 % rabatt på andra märken
Kopiera koden: SUMMER-SAVE
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 29.07.2024.
Färg: Natural
Natural LeMieux Simuwool ludd-set för grimma
Black LeMieux Simuwool ludd-set för grimma
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Det här ludd-setet i fyra delar för grimma är designat för att ge optimal komfort. Fusk-päls lammullen med hög densitet är ultramjuk, vilket säkerställer att hästens hud skyddas från skav och obehag. De fyra delarna med ludd är inte bara funktionella, de ger också en lyxig look till alla grimmor. Varje del är omsorgsfullt utformad för att säkerställa en perfekt passform, vilket ger ett fullständigt skydd för hästens kinder, nacke och nos. Det här ludd-setet för grimma är perfekt för hästar som har känslig hud. Oavsett om det används under träning, tävling eller transport är det ett måste för hästägare som prioriterar både stil och funktionalitet.

Teknisk beskrivning:

100% POLYESTERFLEECE, 100% NYLON KARDBORREBAND

Tvättråd:

TA BORT SMUTS MED EN HÅRD BORSTE INNAN TVÄTT. MASKINTVÄTT I 30 GRADER PÅ ETT KALLT/SKONSAMT TVÄTTPROGRAM ELLER HANDTVÄTTAS. REKOMMENDERAS ATT TVÄTTA I EN TVÄTTPÅSE FÖR ATT UNDVIKA SKADA AV SPÄNNENA. SE TILL ATT ALLA KARDBORREBAND ÄR SÄKERT STÄNGDA INNAN TVÄTT. RÄTA UT/PLATTA TILL ARTIKELN EFTER TVÄTT. LUFTTORKA ENDAST , TORKTUMLAS EJ. UNDVIK ATT ANVÄNDA STARKA SKÖJMEDEL.

Produkt-ID: H91FH

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: