Köp Back on Track hundtäcke | horze.se

Back on Track hundtäcke

kr 364,00
Priset inkluderar moms
14% Rabatt på din beställning
Kopiera koden: CARPEDIEM
500 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 17.06.2021.
Svart Back on Track hundtäcke backontrack
Back on Track hundtäcke
Back on Track hundtäcke
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 3 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track hundtäcke
Beskrivning

Beskrivning

Hundtäcket kan användas på flera olika sätt. T ex i bilen som matta att ligga på så att hunden håller värmen eller för att värma upp och hålla hundens leder och muskler smidiga. Till och med hundens matte eller husse kan få nytta av hundtäcket.Fantasin är den enda begränsningen för hur detta hundtäcke kan användas!


Teknisk beskrivning:


Tyg: 100% polypropylen keramtextil, Stoppning: 100% polyester keramfiber. 50 cm x 68 cm.


Tvättråd:


Tvättas i max 40 grader med skonsamt tvättprogram.


Produkt-ID: D2023

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
5 / 5
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning