Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g

Produkt-ID: 313638

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g
Välj storlek Storleksguide
TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
TrikemSport WorkingDog Max ProBact, 6x10 g

Beskrivning

Nyttiga bakterier och fiber som snabbt återställer balansen i tarmens mikroflora. Sänker pH-värdet och begränsar utvecklingen av toxiska bakterier. Förbättrar matsmältning och ökar näringsupptaget. Innehåller endast naturliga bakterier och prebiotisk fiber.

MaxProbact innehåller mycket hög koncentration av nyttiga bakterier som skyddas av mikrokapsling under passagen genom magsäcken. I tarmen löses kapslingen upp och de frystorkade bakterierna aktiveras och etablerar sig i tarmfloran. Nyttiga bakterier skapar en tarmmiljö som motverkar toxiska bakterier och skyddar tarmslemhinnan.


Teknisk beskrivning:


INNEHÅLL: Encapsulated lactic acid bacteria - 10e8 stInulin - 10 g. Förpackning med 6 doseringspåsar.


Användning:


För hundar med lös avföring eller diarré. Ges även förebyggande vid hårt arbete, miljöombyte, rehabilitering och tarmpåverkande medicinering.Vid diarré ska tydlig effekt märkas inom 1-2 dygn, annars bör veterinär kontaktas.Dosering: < 20 kg - 1/2 dospåse, 1-2 ggr/dag.> 20 kg - 1 dospåse,1-2 ggr/dag.Doseringen anpassas efter problemens omfattning. Ingen risk för överdosering utifrån ovanstående riktvärden.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.