JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Back on Track nackskydd

Produkt-ID: 22842

kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Bästa Pris
Den här produkten har bästa möjliga pris. Ytterligare rabatter från kampanjer och kuponger kan inte användas.
Back on Track nackskydd
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Back on Track nackskydd
kr 349,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track nackskydd
Beskrivning

Beskrivning

Nackskyddet täcker både atlas- och axiskotan. Till skillnad från andra produkter går nackskyddet längre bak på nackkotorna så Back on Track-effekten kan verka även där. Kardborreknäppningen finns till för maximal storleksanpassning. Det finns band för knytning i grimman eller käkremmen och förstärkningar på yttersidan där grimman/huvudlaget ligger mot nacken.


Genomsnittligt betyg
4.4
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

bra artikel
2 Gillar

För min Hanoverian 185 cm lång passar den bra, du måste bara justera med kardborrbandets sidopassning och linda runt grimman eller betseln som en flughuva. Effekten var som alla Back on Track-artiklar mycket bra. Min vallak är mycket lugnare och mer avslappnad i groparna och även när jag rider. Bra är också att huven involverar Atlaswirbel. Nu har vi sällan nackproblem och det är lättare att röra på huvudet. För min del är jag supernöjd med nackskyddet. Naturligtvis skulle jag köpa det igen när som helst *** och naturligtvis har jag många artiklar från Back on track.

Storlek: Normal
Till schlabberig ...
4 Gillar

Hade mycket hopp, men det här nackskyddet sitter inte bra och kan inte fixa bra. Rumma runt. Jag kan inte heller hitta någon positiv effekt med den här produkten. För alla andra Back on Track-produkter redan. Jag skulle inte ringa honom igen.

Storlek: Stor
0 Gillar

Som vanligt en bra produkt från BOT, men inte precis vacker, den ser ut som en badkappa. Hästen gillar den här, och jag märker en skillnad i hennes hals efter sessionerna, så det rekommenderas definitivt. Det kunde ha varit något längre bak, och lite tyngre när mannen lyfte den något i kanten.

Storlek: Normal
tillbaka på banans skalskydd
0 Gillar

Verkar ha en god effekt på mina hästar ridna arbete men den stora verkar vara lite stor på honom även om han är en 17hh tb och det verkar inte vara massivt hållbart med tanke på att det måste bäras under långa perioder i dagen - han lyckades ta bort slipssträngen inom två timmar i stallen - kanske skulle någon form av fäste till huvudhylsan vara mer lämplig

Storlek: Liten
toppprodukt!
0 Gillar

Jag kan bara rekommendera den här produkten! Tidigare slappte min häst aldrig av i nacken, men nu efter att ha bära detta var skillnaden häpnadsväckande! Min häst lindrade verkligen min nacke och det var en väldigt avslappnad resa! Wow :)

Storlek: Liten

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.