Imperial Riding
Imperial Riding

Imperial Riding

230 artiklar
Köp Imperial Riding från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Imperial Riding - Stort utbud av ridsportutrustning

Imperial Riding bildades 1920 som leverantör av bagage och hundkoppel under namnet Nederinum. Nederinum erbjöd en mindre kollektion av hästprodukter och expanderade snart verksamheten till att omfatta allt för häst och ryttare. Produkterna från Imperial Riding kompletterar Horze-kollektionerna, och färgpaletterna och kvaliteten är den perfekta matchningen för båda företagen. Horze kan för närvarande erbjuda schabrak, hästtäcken, tränsgrimmor, ridkläder samt rykt- och skötselprodukter från Imperial Riding. Imperial Riding är stolta att kunna erbjuda en av de få hjälmar som finns på Horze. Säkerheten hos ridhjälmen från Imperial Riding är EN1384-godkänd för att säkerställa trygghet och sinnesro när du och dina nära och kära rider.

Schabraken från Imperial Riding finns i flera vackra färger och är tillverkade av mjuk, fuktabsorberande bomull av hög kvalitet. Matchande benlindor med broderad, elegant text ger mjukt skydd och fulländar en snygg look. Du hittar flera trendiga färgkombinationer för säsongen.

Imperial Riding erbjuder dig alternativ när det gäller design och stil

Ridbyxor från Imperial Riding är en härlig kombination av högpresterande material med den senaste trenden inom mode. Glitter, detaljer och bling ger en speciell touch till dessa ridbyxor av hög kvalitet. Varför inte en elegant och skimrande piska med fuskdiamant till din dressyrträning? Underbart sköna jackor från Imperial Riding håller dig varm och bekväm på ridturen. Visa upp din ryttarstil i dessa attraktiva jackor, med speciella detaljer som till exempel broderi, emblem och tryck. Mjuk fleece isolerar samtidigt som du får ett extra skydd mot kylan. Perfekta jackor att både ha på stan eller i stallet. Behöver du skydd mot vinden, prova en softshelljacka med reflekterande ränder på ryggen för synlighet och säkerhet. Denna välsittande jacka är snyggt figursmickrande. Kragen håller halsen varm och skyddad mot drag och snittet passar fint över ridbyxorna när du sitter i sadeln.

Imperial Riding erbjuder alternativ för både ryttare och häst, och kombinationerna matchar fint med de övriga produkterna i Horze-kollektionerna. Produkterna från Imperial Riding är klassiska och erbjuder en sofistikerad look. Kvaliteten på dessa produkter är exceptionell och varar i många år framöver.