Kontrollera leveransstatus för din order här
Varm design för kalla dagar
Karlslund

Karlslund

Karlslund Riding Equipment är specialister på utrustning för islandshästar. Ända sedan 1999 har Karlslund tillverkat allt från praktiska vardagsprodukter till nyskapande produkter med allt det senaste för både islandshästen och ryttaren. Produktsortimentet innehåller sadlar, tillbehör, kläder, presentartiklar och mycket mer. Karlslund ägs och drivs av en dansk familj med islandshästs ryttare som produktutvecklare.
173 artiklar
Köp Karlslund från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Karlslund ridutrustning för islandshästar

Familjeägda Karlslund Rider Equipment grundades i Danmark år 1999 med fokus på utrustning av högsta kvalitet till islandshästar och dess ryttare, för att tillmötesgå kraven på och behovet av bra utrustning i ett kallare klimat. Utrustningen från Karlslund är speciellt utformad av ryttare av islandshästar för att passa dem som rider dessa fantastiska hästar, och inte minst, hästarna själva. Islandshästar är starka, robusta djur som rör sig smidigt och snabbt över en varierad terräng, och bär både barn och vuxna med lätthet. Dessa hästar är unika i sitt slag, och det är en naturlig självklarhet att de ska ha ett varumärke som ägnar sig åt utrustning för både hästen och ryttaren.

Hästutrustning för islandshästar från Karlslund

Utrustningen från Karlslund är skapad för att passa islandshästens storlek och för att tillgodose dess snabba gångarter. Sadlar från Karlslund är ergonomiskt utformade för att skapa en bekväm sits när du rider dessa pålitliga hästar. Djupa säten och rundade knävulster ger stöd, och varje sadel är noggrant utformad för att säkerställa en bekväm passform för varje ryttare. Välj rätt storlek på sadeln från Karlslund genom att mäta med Karlslunds mätverktyg och därigenom säkerställa att din sadel passar perfekt. Flexibel sadelbom, justerbara, syntetiska koppjärn gör Karlslund-sadlarna till ett bra alternativ för hästar som är svåra att hitta sadlar till. Välj ett snyggt och funktionellt schabrak från Karlslund, vilka är designade för att passa dessa sadlar perfekt. Slutligen en sadelgjord från Karlslund och hästens utrustning är komplett.

Tillbehör från Karlslund omfattar allt från vackra nosgrimmor till syntetiska säkerhetsstigbyglar för en bekväm och säker ridtur. Träns och grimmor är tillverkade i läder av högsta kvalitet för mjuk komfort och en snygg stil. Det bettlösa tränset är ett smart val för ridning med hävstångseffekt och lätt tryck utan bett i hästens mun.

Ridutrustning från Karlslund -passar alla smaker och stilar

Ryttare av islandshästar kan välja från ett brett utbud av klädstilar och alternativ. Jackor och tröjor som håller dig varm i vinterväder. Även om de flesta islandshästar utvecklar en tjock och varm vinterpäls, som skyddar dem från kallt vinterväder, hos Karlslund hittar du hästtäcken för när det behövs lite extra värme till hästarna.

Karlslund Riding Equipment erbjuder allt vad ryttaren av en islandshäst behöver för att njuta av en härlig ridtur. Kvaliteten hos Karlslund Riding Equipment är enastående i sitt slag. Detta familjeägda danska företag fortsätter att tillverka produkter av högsta kvalitet med kräsna ryttare av islandshästar i åtanke.

Horze är stolta att kunna erbjuda över 100 produkter från detta prestigefyllda varumärke. Allt för att ge ryttare och ägare av islandshästar all nödvändig utrustning till denna underbara hästras.