Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo
Handla nu

Finntack Pro termobyxor

Produkt-ID: 35052

kr 479,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro termobyxor
Beskrivning

Beskrivning

Varma, vadderade termiska byxor med kraftigt stretchmaterial på sidorna och midjan, vilket ger maximal komfort och flexibilitet. Dessa högpresterande byxor är fantastiska att använda som ett mellanlager och passar perfekt med Finn-Tack Pro Oregon-byxor (35032) eller Finntack Pro All weather Racing-byxor (35029).


Egenskaper:


  • Designad för maximal flexibilitet
  • Quiltad vaddering
  • Vattenavvisande och snabbtorkande
  • Buy the matching Jacket! (35042)

Teknisk beskrivning:


Skalmaterial: 100 % polyester. Tvättinstruktion: 40°C.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Termiska byxor för utomhusbruk
0 Gillar

Varma och lätta utomhusbyxor, helt svart för en cool återförsäljare. Lätt att dra under kläderna och under vädret. Men jag skulle inte komma på en hästrygg, dessa är ganska "hala". Jag är mycket nöjd.

Stor i storlek
0 Gillar

Dessa byxor är alldeles för stora - behöver 1-2 nummer mindre än vanligt!

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.