Nu får du 10% extra rabatt på REA-varorna! *
Använd kod: EXTRA10
Kopiera
Kopierades till klippbordet
-10%

Finntack kedja i rostfritt stål

Produkt-ID: 13710

kr 71,10
kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Erbjudandet upphör om:
Finntack kedja i rostfritt stål
kr 71,10
kr 79,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 8 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack kedja i rostfritt stål
Beskrivning

Beskrivning

Tillverkad av rostfritt stål. Används tillsammans med ett bett. Stimulerar salivproduktionen. Längd:32 cm.


Teknisk beskrivning:


Lekkedja.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

summit
0 Gillar

Mycket billigare än lekkedjor i holländska butiker för travar. Kvaliteten är fin, inte särskilt stark tror jag, men det är inte nödvändigt om det är i hästens mun. Passar perfekt att fästa. Häst tar det bra.

SUPER-spelkedja
3 Gillar

Fun. Det är riktigt roligt. Det är verkligen mycket roligt. Rekommenderas. Rekommenderas starkt för romantiska äventyr. (Om du vill känna dig som en hingst igen)

Lekkedja är kanon!
1 Gillar

Båda mina tävlingshästar älskar lekkedja. Då de kan "leka" med den samtidigt som de tränar vilket gör att de aldrig blir hård i munnen och jag slipper ta i dem onödigt mycket. En positiv utväxling mellan kusk och häst :) Snabb leverans och till ett rimligt pris!

Dimensioner och användning saknas helt ??
8 Gillar

Igår startade jag en förfrågan här vad den här kedjan används för och vilka dimensioner den har. Tyvärr får jag inte svar från Horze. Synd, för jag skulle förmodligen använda för kedjan

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.