Köp Sectolin läderolja, 1 l | horze.se

läderolja, 1 l

kr 259,00
Priset inkluderar moms
Spara 13% på hela din beställning
Kopiera koden: FLASHSALE
500 kr är minsta orderbelopp. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 12.05.2021.
Sectolin läderolja, 1 l
Sectolin läderolja, 1 l
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Beräkna 4 dagar extra leveranstid.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin läderolja, 1 l
Beskrivning

Beskrivning

Läderolja är idealisk för läder som har blivit hårt och sprött. Läderoljan sugs in mycket väl och håller lädret i ett gott skick. Läderoljan används främst för underhåll av lite tjockare lädertyper, särskilt hästutrustning som sadlar, träns med mera. Innehåller mineraloljor av hög kvalitet.


Användning:


Gnid in väl med en svamp eller trasa. Låt det dra en stund och efterpolera om det behövs. Testa först på ett dolt område och använd inte på mocka eller ovanpå sadeln.


Produkt-ID: 315814

Läs mer

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Betyg
Lämna en recension om produkten

Berätta vad du tycker om den här produkten

Skriv en produktrecension

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Missa inte våra nyheter!
Spara 100kr på din första beställning