Spara 120 kr på din nästa order över 600 kr *
Använd kod: XMAS
Spara nu
Kopierades till klippbordet

Pharma Blue Only, 1000 ml

Produkt-ID: 25055

kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Pharma Blue Only, 1000 ml
kr 159,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Blue Only, 1000 ml
Beskrivning

Beskrivning

Lindrande, dubbelverkande liniment vid muskel-, led- och senskador.


Dubbelverkande liniment som lindrar ömma muskler och minskar risken för träningsskador. För bruk efter ansträngning för att påskynda återhämtning eller som stödbehandling vid muskel-, led- och senskador.


Egenskaper:


  • Kylande
  • Värmande
  • Lindrar ömhet
  • För muskler, leder & senor

Teknisk beskrivning:


Ingredients: Aqua, Isopropyl Alcohol , Hydroxyethyl acrylate, E131 (color), , Methyl salicylate, Menthol.
WARNING: Bör ej appliceras på öppna sår eller irriterad hud. Skyddshandskar rekommenderas vid applicering. Undvik kontakt med ögonen. Bör ej förtäras. Förvaras utom räckhåll för barn. Kräver 96 timmar karenstid enligt STC.


Användning:


Appliceras direkt på hästens hud och masseras in i musklerna.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

1 Gillar

Denna liniment fungerar bra på min häst som har kämpat med återkommande ledinflammation. Massera benen med det efter träning, och sedan är det bra med hästen nästa dag - gör en stor skillnad om jag har använt den eller inte! Det är också mycket bekvämt att det kan användas både med och utan förband. Jag har också använt den framgångsrikt på både min egen tendonit och samboens ont i ryggen - du vet väl att blodcirkulationen ökar och styva muskler mjuknar. Rekommenderas starkt! Men var medveten om att det är lite starkare än vanligt liniment, så det är en bra idé att testa på ett litet område första gången. Och titta på väntetiden i förhållande till rally!

En enkel och effektiv produkt
0 Gillar

Applicera den här lotion, före och efter arbete på hästens rygg, förbättrar verkligen rörelsen: hästen är mycket snabbare tillgänglig under avkopplingen, och jag märkte på sin ställning i lådan att den återhämtar sig bättre efter arbetet. Jag kände mycket tydligt på insidan av min hand den starka uppfriskande och uppvärmda effekten av denna produkt!

Super .....
0 Gillar

Bästa botemedel någonsin för stressade leder / muskler. Min häst och av och på mig hjälper det mycket.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.