Upp till 80 % rabatt på Horze, B Vertigo och många andra toppmärken! *
Spara nu

Sectolin Cooling Gel 250 ml

Produkt-ID: 302241

kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Sectolin Cooling Gel 250 ml
Välj storlek Storleksguide
Sectolin Cooling Gel 250 ml
kr 139,00
(Priset inkluderar moms)
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin Cooling Gel 250 ml

Beskrivning

Kylgel: djupgående kylgel som lindrar hästens muskler, senor, ligament och leder efter hård träning eller överansträngning. Slappnar av, kyler ner, uppfriskar och bidrar till att förebygga stelhet. Även lämplig för behandling av svullna senor eller vätskefyllda ben samt lindring av sadeltryck.


Teknisk beskrivning:


Ingredienser: vatten, denat. alkohol, mentyllaktat, akrylater / C10-30 alkylakrylat tvärpolymer, PEG-40-hydrerad ricinolja, trietanolamin, mentol, propylenglykol, natriumbensoat, Melaleuca lternifoliabladsolja, parfym, feberträdbladsolja, kaliumsorbat, åkermyntolja, EDTA, glycerin, hästfibblaextrakt, d-limonen, Linalool, CI. 42090.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.