« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Terapeutiskt täcken

Accuhorsemat original

3.990,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara upp till 50% på vår- och sommarartiklar
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andra varumärken
Kopiera koden: SUMMER-DEAL
1000 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 15.07.2024.
Färg: Blue
Blue Accuhorsemat original
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Oavsett om du är hästägare, tränare, professionell eller fritidsryttare finns det en sak som vi alla har gemensamt. Vi vill ge våra hästar bästa möjliga vård. Eftersom en harmonisk häst har ett bättre liv och presterar bättre. 3. Länd- och korsområdet Hästens viktigaste meridianer påverkas av akupressurpunkterna i länd- och korsområdet. Den största av de tre akupressurmattorna placeras här, den innehåller majoriteten av täckets totala 11 000 akupressurpunkter. Storlek:S (110-125), M (130-145), L (155-165) Färg: Blå Material: Täcke polyester/ bomull; Akupressurmattor miljövänlig TPE Täcke: Accuhorsemat Original levereras med ett täcke, två små akupressurmattor för bog- eller ryggområdet, en stor akupressurmatta för korsryggen och en väska för transport. Låt din häst dra nytta av akupressur, en traditionell behandling för avslappning, återhämtning och smärtlindring. Akupressur liknar akupunktur, men i stället för nålar används tryck för att stimulera akupunkturpunkterna och meridianerna. Du kan nästan se effekten av akupressuren när din häst slappnar av från trycket från Akupunktur rosorna. Den ökar blodflödet, slappnar av musklerna och frigör nyttiga endorfiner. Modellen "Accuhorsemat Original" är tillverkad av nylon med en blank utsida. Den är perfekt för kallare dagar eller på vintern. Knäppningen framtill gör det möjligt att justera så att den passar till alla hästar. Akupressurtäcket har tre kardborrefästen för akupressurmattorna: 1. Bogområdet Akupressurmattorna vid bogområdena stimulerar många av hästens meridianer, inkluderande de i muskulaturen på de främre delarna av kroppen. Mattorna kan flyttas för att passa just din häst. 2. Ryggområdet Ryggen är en av hästens mest utsatta muskelgrupper. Genom att placera akupressurmattorna på ryggen stimuleras muskulaturen och bindvävshinnorna som omger dem, vilket hjälper hästen att slappna av och återhämta sig. Du kan även använda akupressurmattorna från bogområdet såväl som för ryggen.

Tvättråd:

Täcket (utan akupressurmattorna) kan tvättas i maskin, 40°C. Akupressurmattorna kan enkelt sköljas av och hängas upp för att torka. Båda produkterna är inte lämpade för torkning i torktumlare.

Produkt-ID: 337437

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: