« Tillbaka / Häst / Hästtäcken / Terapeutiskt täcken

Back on Track Back on Track Supreme Fleecetäcke

2.590,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
Spara 12% från 800 kr eller 16% från 1200 kr
Kopiera koden: SAVEMORE
Köp för 800kr och få 12 rabatt. Köp för 1200kr och få 16rabatt. Kan inte kombineras med andra rabatter. Om du har en orderrabatt (t ex en rabattkupong värd 50 kr) kommer rabatten fördelas på alla produkter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 03.06.2024.
Färg: Black
Black Back on Track Supreme Fleecetäcke
Storleksguide
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Welltex-materialet innehåller mineralpartiklar som reflekterar kroppens egen värme i form av infraröda strålar. Den reflekterade värmen kan bidra till att minska muskelvärk och spänningar, främja blodcirkulationen, förbättra rörligheten och förebygga skador.

Ett underbart fleecetäcke av fin, högkvalitativ fleece, nu med D-ringar för att fästa ett halstäcke. Täcket är mycket populärt och har en elegant champagnefärgad logotyp. Det här är ett mycket andningsbart täcke som består av en polysterfleece och en insida av polypropylen med integrerade keramikpartiklar. Fleecetäcket Supreme är perfekt för användning före och efter träning eller vid transport. Eftersom täcket är andasbart är det mycket lämplig för att hålla hästen varm under kalla dagar, speciellt efter träning. Täcket kan även användas under varmare dagar för att värma upp eller svettas av. It is equipped with removable cross surcingles, a tail flap and a tail cord.

Produkt-ID: 335876

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: