Spara upp till 60 % på Horze, B Vertigo och fler! *
Spara nu

Hästtäcken

Hästtäcken ger ett skyddande lager mot t ex kyla, regn, sol eller insekter. Ett hästtäcke kan hålla hästen nöjd och glad i alla väder.

Dina filter:
634 artiklar

Hästtäcken skyddar och ökar komforten i dåligt väder, mycket sol och insekter.

Klä din häst för årstiden med kvalitetstäcken från Horze. Utetäcken är perfekta som skydd mot vind, regn, kyla och snö och kan ändras till tunnare eller tjockare stilar beroende på vädret. Ett tunt, vattentätt regntäcke är perfekt i vårregnet medan ett tjockt vintertäcke med hals passar bättre i snöstormen. Täcken av nät eller UV-skyddande textil är det perfekta skyddet mot sol och insekter så att din häst kan beta ifred. Håll pälsen glänsande fräsch med hjälp av ett UV-skyddande täcke i den varma sommarsolen. Flugtäcken är utmärkta för att hålla irriterande och bitande insekter borta från hästen i hagen.

Öka hästens välbefinnande i stallet med mjuka, slitstarka stalltäcken eller ett elegant showtäcke.

Ett mjukt, quiltat täcke är det rätta valet för ett varmt stalltäcke. Tjocka, quiltade stalltäcken med halstäcke eller hög hals passar utmärkt för kalla vinternätter medan ett tunnare mjukt stalltäcke fungerar bra som skydd mot drag och för ett extra lager värme. Svettäcken och fleecetäcken värmer och har fukttransporterande egenskaper. Välj ett lätt transporttäcke för transport och låt hästen ankomma tävlingsplatsen med stil. Ridtäcken är ett förnuftigt val för att skydda hästens bakdel under kalla vinterridturer. Vad du än behöver så har Horze det i sitt stora sortiment av hästtäcken.