Upp till 20 % rabatt på din beställning
Mink Horse

Mink Horse

88 artiklar
Köp Mink Horse från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Mink Horse Danmark erbjuder ett brett utbud av sofistikerade, moderiktiga produkter för häst och ryttare med en modern, vass touch. Dessa kreativa produkter har nya, snygga detaljer för att behaga dagens modemedvetna ryttare. Mink Horse grundades 2011, och har snabbt expanderat till att kunna erbjuda unika produkter till den globala ryttaren världen över. När Mink Horse började var målet att erbjuda bekväma, högkvalitativa ridbyxor avsedda för många kroppstyper, och för att ge extrem komfort kombinerat med en trendig stil. Sedan starten av webbshopen i slutet av 2012, har Mink Horse snabbt expanderat till att kunna erbjuda ett komplett utbud av eleganta produkter för den eleganta ryttaren.

Även om ridbyxor var den första produkten från Mink Horse, fortsätter de att vara grunden för detta märke och erbjuds i flera stilar och tyger för att behaga alla. Fantastiska helskodda ridbyxor med silikontryck i sätet med mönster som stjärnor och annan ovanlig grafik, sällan sett någon annanstans. Mink Horse Equestrian Star ridbyxor med ”power grip” är ett smart alternativ för stil och funktionalitet. Mink Horse designers har kombinerat konst med stil, komfort och välbefinnande med fräscha färger som röda eller klassiska marina, svarta eller mörka eleganta grå alternativ.

Mink Horse-stilen på schabrak som Mink Horse Mm Air med optimal ventilation, bekväm stoppning med minnesskum och en antislip design, är smakfull och trendig. Schabraken finns i vackra färger som mörkt skogsgrönt och metallgrått.

Snygga, glänsande strasstäckta pannband med europeiska flaggor som Island, Österrike eller Finland med flera, är gjorda med färgglada kristaller som visar upp ditt land med en touch av gnistrande bling. Dessa vackra pannband passar fint på många träns och är ett subtilt sätt att smycka din häst för att stödja ditt land och visa upp nationell stolthet.

Mink Horse har ett komplett sortiment av vinter-, regn- och sommartäcken, samt skritt- och ländtäcken för att matcha schabrak och andra accessoarer i denna serie av moderna hästprodukter. Alla täcken är skapade med hästens komfort och säkerhet i åtanke och finns i storlekar och stilar för att passa alla hästar i stallet.

Mink Horse läderfodrade chaps ger skydd med stil och är fodrade med signaturrött foder i mjuk mikromocka för sval komfort. Mink Horse stallstövlar är också fodrade med rött för en omisskännlig look. Den hållbara konstruktionen är genomgående för alla Mink Horse-stövlar, liksom en snygg stil. Slitbanan på sulorna ser till att du inte halkar och stövlarna ger optimalt stöd i sadeln.

Mink Horse är ett elegant val för både ryttare eller häst. Material, design och konstruktion av Mink Horse produkter är av otrolig kvalitet och gjorda för att hålla i åratal. Horze är stolta att kunna erbjuda dessa högkvalitativa produkter från Mink Horse.