Spara upp till 50 % på massor av produkter
null
Muck Boot

Muck Boot

27 artiklar
Köp Muck Boot från horze.se.

På horze.se kan du handla bekvämt på nätet och få din beställning redan efter några dagars leveranstid.

Bekväm i väder och vind med Muck Boots

Idén med Muck Boots föddes ur den ständigt närvarande smuts (muck på engelska) som man möter under det dagliga arbetet runt stall och gård. Naturligtvis finns det inte bara smuts i torra förhållanden. När du mockar eller när du är på väg till paddocken när det har regnat igen är vattentäta skor bra att ha. Muck Boots har därför satt som mål att utveckla världens bästa skydd i kombination med hög komfort - oavsett hur svåra förhållandena är.

Muck Boots för alla tillfällen

Muck Boots är 100 % smutsavvisande och är gjorda för att arbeta i smuts, lera, snö och vatten. I väder och vind ger de maximal komfort. Muck Boots erbjuder ett brett utbud av vind- och vädertåliga skor, oavsett om det rör sig om skor, ankelstövlar eller stövlar med fleecefoder eller utan fleecefoder för både dam och herr. Det finns till och med flera modeller för ridning. De olika stilarna passar till alla tänkbara utmaningar. Du har varma och torra fötter i alla väder. Vad är det som är speciellt? Muck Boots består av en självisolerande och vattentät neoprenkonstruktion. Detta material fungerar som ett neutralt lager mellan inomhus- och utomhustemperaturen. Dessutom är neopren lätt och superbekvämt att ha på sig. Ett skikt av naturgummi fungerar som ett skyddande skal för stöveln. Dessutom har tå- och hälområdena flera förstärkningar som gör dem extremt slitstarka. Yttersulan är tillverkad av nötningsbeständigt naturgummi, och gummit i stövlarna blir inte sprött även efter flera års användning. Oavsett om det gäller stall och gård, trädgårdsarbete eller hundpromenader är du väl förberedd för alla eventualiteter med Muck Boots.

Bästsäljare från Muck Boots

Arctic-kollektionen från Muck Boots är särskilt populär och finns som i mellan hög och hög stövel. Kollektionen håller dig varm under kalla dagar med sitt mjuka fleecefoder. De olika modellerna har särskilda funktioner som en antimikrobiell fotbädd, lätta mellansulor för extra komfort eller dragflikar för enkel på- och avtagning, som Arctic Weekend eller Arctic Adventure. De robusta sulorna på Arctic Sport ger också bra grepp i snö och is. Här hittar du de perfekta Muck Boots Arctic för vintern.