Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Sectolin EquiShine, 500 ml

Produkt-ID: 300653

kr 109,00
(Priset inkluderar moms)
Sectolin EquiShine, 500 ml
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 4 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Sectolin EquiShine, 500 ml
Beskrivning

Beskrivning

Equishine är en utredande pälsglans för hästar. Equishine är effektiv i mer än 12 dagar. Equishine ger hårrem, man och svans en fin lyster under den här tiden. Equishine är smutsavvisande och tvättas enkelt bort med schampo. Equishine har inte någon inverkan på salvor.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Prisvärd kvalitet vätska av hög kvalitet
0 Gillar

Jag försökte detta och blev positivt överraskad. Materialet sprider sig väl och rensar svansen och borsten, men det håller också länge i ridning utan att behöva ständigt lägga till. Det räcker med att lägga till det varannan vecka, annars kan han lätt överleva genom att borsta. Årorna ser vackra ut. En produkt som underlättar vardagen.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.