SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Stassek Equistar Flaska, 750 ml

Produkt-ID: 25184

kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
Stassek Equistar Flaska, 750 ml
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Stassek Equistar Flaska, 750 ml
kr 119,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equistar Flaska, 750 ml
Beskrivning

Beskrivning

Sprej för glänsande päls, man och svans.Den originala produkten som världen litar på!


Equistar ger en vackert glänsande päls, man och svans.Effekten varar upp till 12 dagar. Manen och svansen förblir garanterat tovfria och pälsen behåller också sin glans under denna tid. Equistar har samtidigt en smuts- och dammavvisande effekt. Pälsen får en och sammetslen päls. Lita på originalet!Om man endast använder Equistar för manen och svansen blir resultatet fantastiskt – Ingen annan produkt har hittills gett samma effekt som Equistar. Equistar reder ut tovor i man och svans utan ansträngning. Tvätt före och tidskrävande utredning av tovor blir helt onödigt. Med Equistar slipper man tagelavfall på man och svans orsakad av borstning och tovutredning. Även gräsfläckar på ljusa hästar tillhör det förflutna.T o m envisa svettfläckar borstas enkelt bort med borsten. Den dagliga rykten förkortas avsevärt utan att för den skull minska pälsens glans.Styngflugans gula ägg kan inte fastna i pälsen tack vare Equistar.Styngflugans gula ägg kan inte fastna i pälsen. På vintern minskar risken för täckesskav runt bogarna.Använd Equistar® innan klippning. Vänta tills pälsen är helt torr. Skären och skärhuvudet på utrustningen skonas - de blir inte varma.Equistar® är inte giftigt, ph-neutralt och mycket hudvänligt. Hudens andning påverkas ej. Hud och päls vårdas varsamt. Den naturliga fukt- och fettbalansen i hud och päls skyddas. Equistar® är särskilt lämpligt för känsliga hästar, eller hästar som vistas utomhus mycket eller hålls på lösdrift. Equistar® tvättas bort med schampo, kladdar inte!Av hänsyn till djur, människa och miljön baseras Equistar® uteslutande på naturliga ämnen. Preparatet genomgår kontinuerligt kvalitetskontroller. Användandet av emulgatorer har så mycket som möjligt eliminerats. Därför behöver Equistar®-flaskan skakas om ordentligt.Originalflaskorna kan lätt fyllas på och sprejmunstycken kan återanvändas.


Genomsnittligt betyg
4.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

0 Gillar

Vi har gjort det bra och hållit svinet klart och lätt att borsta. Prisvärd.

Storlek: Normal
Funktionellt och enkelt
0 Gillar

Till att börja med var jag tvungen att spraya lite oftare, men underhåll med min egen tjocka och långa lever är tillräckligt ungefär en gång i veckan. Jag gillade det verkligen, passar oss och jag kommer inte att byta till ett annat märke här!

Storlek: Normal
Lyser bäst
0 Gillar

Mansprayen från Stassek är helt enkelt den bästa. Min häst har mer fullhet i svansen och pälsen lyser bättre än de andra läkemedlen. Jag vet att min mamma tog det för sina hästar.

Storlek: Normal
En super démélant-lustran !!!
0 Gillar

Jag rekommenderar det starkt, det lämnar håren silkeslen, glänsande, men särskilt mycket mjuka. Lite mer för vissa, det har inga luktar, så perfekt för känsligt hår.

Storlek: Normal
Jag gillar det
0 Gillar

Rensa hästhåret så länge det är tillåtet att torka. Effekten kommer dock inte att pågå i 12 dagar. Jag har använt detta för några år av min häst.

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.