« Tillbaka / Teman / Ponny & Shetland / Ponny schabrak

LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak

1.090,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader

12% extra rabatt här eller 16% i appen

Ladda ner nu

Kopiera koden: FORYOU
Gäller i appen och i onlinebutiken: Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 24.06.2024.
Färg: Fern
Fern LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Jay Blue LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Walnut LeMieux Loire Classic Satin Close Contact hoppschabrak
Horze logo
Frakt av Horze
SAMLA POÄNG med detta föremål som Medlem i Horze Club.
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 790 kr
30 Dagars Returrätt

Beskrivning

Beskrivs som det vackraste schabraket LeMieux någonsin har producerat. Loire-kollektionen utstrålar sofistikering och klass - visar stil utan att visa upp sig! Det vävda satintyget ger en vacker glans åt dessa schabrak samtidigt som de har ett underbart mjukt och andningsbart bambufoder. Det 100 % naturliga bambumaterialet kontrollerar värme & svett och transporterar bort fukt mycket effektivt. Hela schabraket drar nytta av en omfattande, ny forskning om mjuk, friktionsfri mockaband som är speciellt tillverkad för att smidigt forma kanterna. Den här nya tekniken bidrar till att behålla den perfekta formen på schabraket och kantbandets profil. Det strukturerade skyddsområdet för sadelgjorden av PU-läder kompletteras av en präglad logotyp och har den vanliga karakteristiska LeMieux-sadelgjordsremmen med sina inre fästöglor. Det som gör Loire Close Contact Square till en riktig höjdare är dess unika metallmärke på ett läderfäste i det nedre bakre hörnet

Tvättråd:

Maskintvättbar på låg temperatur (helst 30 grader). Rekommenderas att tvätta i en tvättpåse. En tvätt-tablett/kapsel kan användas. Lufttorka borta från värmekällor, torktumlas ej.

Produkt-ID: 338079

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: