Spara 15 % på alla produkter från Horze och B Vertigo*
Hämta koden

Schockemöhle Rio Select träns

Produkt-ID: 326305

kr 2.290,00
(Priset inkluderar moms)
Schockemöhle Rio Select träns
Välj storlek Storleksguide
Partnerprodukt
Produkt levererad från en samarbetspartners lager. Beräkna 5 dagar extra leveranstid. Läs mer
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Schockemöhle Rio Select träns
Beskrivning

Beskrivning

Färdigt träns från "Anatomic Line - Select & Mix" - alla fördelar redan förenade i ett träns! Exklusivt och välgjort träns: RIO SELECT uppfyller de högsta kraven på ett anatomiskt träns. Pullarnosgrimman har en mycket mjukt vadderad mittdel. Formen av mittdelen har justerats så att den anatomiskt passar hästens nos perfekt, vilket gör ytterligare pälsdämpning onödig. Nosgrimman är alltigenom omsorgsfullt vadderad och fodrad för att undvika obehagliga skav- och tryckmärken. En smal läderlapp täcker beslagen för extra komfort. Det anatomiskt förformade, smala nackstycket har ett unikt nackområde som är speciellt utformat för hästens komplicerade nackanatomi. Den särskilda skärningen och den mjuka vadderingen minskar trycket ordentligt på nacken. En smal läderlapp ligger under beslagen för att undvika tryckmärken på käken. RIO SELECT är utrustat med ett svängt clincher-pannband. Ala delar säljes finns också separat i “Select & Mix”-kollektionen.


Egenskaper:


  • Träns med mjukt, anatomiskt format, smalt nackstycke
  • Pullarnosgrimma med extra mjuk mittdel
  • Alla delar av nosgrimman är mjukt vadderade
  • Svängt och mjukt pannband med clincher
  • En smal läderlapp täcker beslagen vid käken
  • Käkremmen är justerbar på båda sidorna
  • Sidostycken med dold knäppning med hakar

Genomsnittligt betyg
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.