Få 12 % rabatt på alla hästtäcken från Horze och B Vertigo + FRI FRAKT!
Spara nu

Finntack Pro Alaska regntäcke

Produkt-ID: 24052

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro Alaska regntäcke
Välj storlek Storleksguide
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Alaska regntäcke
Beskrivning

Beskrivning

600 D polyestertäcke med polyesterfoder. Bogknäppningen justeras lätt med två snabbknäppen för snabb hantering. Kommer med kryssgjordar, avtagbara och töjbara bensnören samt svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar.


Teknisk beskrivning:


Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, polyester. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Som målade på mina hästar
5 Gillar

Detta däck har varit mitt bästa hittills. Jag har gått igenom alla typer i nästan alla prisklasser, men lika dåligt handlade de om slitage och passform. Detta däck är som designat för BÅDE mina hästar och förblir på plats oavsett vilken utmaning hästar nu har gett dem. Jag tycker att priset är oerhört överkomligt när du tänker på hur många däck jag har gått igenom.

1 Gillar

Detta är ett superfint däck som jag alltid har täckt med enorma slitagemärken på axlarna men detta är det första däcket som inte bär. Definitivt rekommenderat!

Är sååå upphetsad ... igen och igen :-)
1 Gillar

Fantastiskt filt !!! Jag har en spanjor med en tjock hals som normalt har storleken 135. Har tagit filten i 145 och det passar bra med halsringningen. Toppkvalitet, rekommenderas starkt, jag skulle köpa det igen och igen.

vattentätt lock
1 Gillar

Jag köpte detta skydd i januari 2016 (vi är i november 2017) inga problem för en häst i parken förrän i slutet av vintern 2017 ... eller hon började ta vattnet. Jag tvättade den i ett bricka med vatten endast med vatten utan tvätt och jag lät det torka flera dagar (till och med flera månader). Jag lägger sedan en hel bombe av vattentätning, låt torka flera dagar. Jag vill sätta den på en häst för att lägga den nära när det regnade, en timme senare: täcka och häst blöt

0 Gillar

Detta varp har nu testats i trädgårdsförhållanden, som har markerat det värsta av regn på hösten, och det är inte värre att gå in för att hålla regnet. Perfekt vattentätning åtminstone på detta sätt. Jag är verkligen glad. Jag tror att dimensionen är lite mer nafta än vi har i Aquador. Båda varparna är 135 cm och det kunde nästan ha varit 145, men tygerna når fortfarande en framsida.

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.