SLUTREA! Upp till 60 % rabatt på massor av produkter *
Spara nu

Finntack Pro Alaska regntäcke

Produkt-ID: 24052

kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
Finntack Pro Alaska regntäcke
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Finntack Pro Alaska regntäcke
kr 799,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Finntack Pro Alaska regntäcke
Beskrivning

Beskrivning

600 D polyestertäcke med polyesterfoder. Bogknäppningen justeras lätt med två snabbknäppen för snabb hantering. Kommer med kryssgjordar, avtagbara och töjbara bensnören samt svansskydd. De höga bogvecken ökar rörelsefriheten och minskar skav. Textilen behåller sin andasfunktion och vattentäthet trots många tvättar.


Teknisk beskrivning:


Material: Skal: 600D RipStop-polyester 3000mm/3000mvp, polyester. Maskintvätt i 40°C. Bör ej torktumlas.


Genomsnittligt betyg
4.8
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stor filt
0 Gillar

Jag köpte en filt för vintern, för våra vintrar är varma och mestadels regn. Hon är underbar, de bar den helt i fyra månader, och hon är i perfekt skick. Inte blåsta, slitstarka, hållbara fästelement, i allmänhet är vi mycket nöjda med köpet.

Storlek: Normal
regn mattor
0 Gillar

Lätt, vattentätt och bra regntäcke utanför. Lite i storlek, så gå upp en storlek i förhållande till vad hästen brukar använda.

Storlek: Normal
Mega
0 Gillar

Filtet passar mycket bra. För vintern när det är något tjockt under den.

Vattentätt lämnar mycket att önska
0 Gillar

Tyvärr gör mitt filt inte alls vad det lovar - nämligen vattentätt ... = (

Storlek: Normal
vattentätt lock
1 Gillar

Jag köpte detta skydd i januari 2016 (vi är i november 2017) inga problem för en häst i parken förrän i slutet av vintern 2017 ... eller hon började ta vattnet. Jag tvättade den i ett bricka med vatten endast med vatten utan tvätt och jag lät det torka flera dagar (till och med flera månader). Jag lägger sedan en hel bombe av vattentätning, låt torka flera dagar. Jag vill sätta den på en häst för att lägga den nära när det regnade, en timme senare: täcka och häst blöt

Storlek: Normal

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.