Spara 12 % på våra 25 bästsäljande julklappar!
Spara nu

Horze Avalanche regntäcke med fleece

Produkt-ID: 24017

kr 1.390,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Avalanche regntäcke med fleece
kr 1.390,00
Horze Howard grimma
kr 209,00
Horze Howard Soft grimskaft
kr 99,00
Horze Avalanche regntäcke med fleece
Beskrivning

Beskrivning

Detta fleecefodrade regntäcke är perfekt på våren och hösten när hästen behöver lite extra värme i tillägg till regnskydd.


Skalet av 1200D RipStop polyestertextil på våra täcken har en garanti på att vattenpelare och andasfunktion ska tåla 3 tvättar, något som våra konkurrenter på marknaden saknar. Ett fleecefodrat regntäcke håller din häst varm och torr under de regniga dagarna på senhösten eller regnstormarna i början av våren. Horze Supreme Avalanche PRO regntäcke med fleecefoder tål oberäkneligt väder på våren och hösten. Se till att din häst är varm och torr med ett fleecefodrat, slitstarkt regntäcke som Horze Avalanche PRO regntäcke med fleecefoder. Bogknäppningen och de låga kryssgjordarna är lätta att justera även om hästen står ute i hagen. Din häst är nöjd och trygg samtidigt som bogvecken ger den så mycket rörelsefrihet att den fritt kan göra sina bocksprång. Den slitstarka textilen på detta regntäcke tål även de livligare hästarna.


Egenskaper:


 • Exklusiv Horze 3-tvätt garanti på 1200D RipStop polyesterskalet som garanterar de vattentäta egenskaperna
 • Noppfritt fleece leder bort fukten från hästen
 • Den höga halsen med sin formade bogöppning och de extra höga bogvecken lindrar trycket på bogen och minimerar skav
 • Ny, förbättrad bogknäppning med T-spännen för enkel hantering
 • Spännen i högkvalitativt och hållbart material med silverfärgad yta
 • Töjbara kryssgjordar för flexibilitet runt buken
 • Avtagbara och töjbara bensnören
 • Stort svansskydd med fäste högt upp på ryggen för fullgod täckning och vindskydd
 • Reflekterande webbingkanter
 • Tejpade sömmar för vattentät hållbarhet

Teknisk beskrivning:


Material: 1200D rutvävd RipStop-polyester3000mm/3000mvp vattenpelare/andasfunktion.


Tvättråd:


Maskintvätt i kallt vatten. Skonsamt program med milt tvättmedel Maskintvätt 40°C. Bör ej torktumlas. Lufttorkas. * 3-Vasks garanti: de vattentäta egenskaper bevaras för upp till 3 tvättar.


Genomsnittligt betyg
4.3
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bästa filt för vått väder!
22 Gillar

Detta är mitt andra Avalanche-filt och jag är fortfarande kär trots att filten har förändrats mycket. Min ursprungliga filt är nu 3 år gammal och håller fortfarande som en mycket dyrare. De viktigaste skillnaderna mellan den gamla stilen och den nya: Storlek - de gamla filtarna blev riktigt stora! Jag köpte en 78 som är riktigt skrymmande på min 17.2h vallak. Den nya (78) är MYCKET mindre hela vägen. de 78 passar knappt och droppen är MYCKET kortare. Han skulle ha gjort bättre på 81 eller 84 men storleken var slutsåld, så jag behöll den mindre. Styling - de gamla filtarna skiftade mycket, det är som att fodret inte passade bra inuti skalet. Den nyare designen är utmärkt. Ingen växling av fodret, ingen statisk och det nya spännsystemet möjliggör stor justering. Benstropparna kan vara längre på den nya filten, de ger nästan min pojke en "wedgie" men eftersom passformöverdraget bara är lite på den lilla sidan, kommer jag bara att köpa längre remmar när dessa slits ut. Tyg - mitt gamla filt var 800 denier, det nya är 1200 och känns mycket tuffare. Men den gamla höll sig bra, även med mycket motbjudande beteskompisar. Det som inte har förändrats är vattentätningen. Dessa filtar är ovärderliga i vått väder. Jag har testat varje märke som finns och det är de bästa händerna för att hålla din häst torr (men får dem inte att svettas!). Min gamla filt tvättas efter varje vintersäsong och det vattentäta lagret skalar nu en smula på kanterna. Vad du än gör för att lägga till detta lager, ändra det inte! En sak som jag inte brydde mig om är Avalanche-logotypen. Det är av gummiaktigt material och i kylan börjar det bli sprött! Men totalt sett älskar fortfarande detta filt och kommer att köpa igen.

Horze Supreme Avalanche PRO Rain Fleece - mycket välgjord
10 Gillar

Kvalitet fantastiskt välgjord matta hur varje dålig passform på min häst halva halsen viker tillbaka och mattan glider. Besviken är inte ordet så ville att det skulle fungera och sitta bra på henne.

Briljant matta, enastående service, fantastiskt värde
7 Gillar

Jag kastas över av det här mattan. Det passar utmärkt på mitt breda bröstkorg, stora axlar, högvällande, långryggiga sto. Så många tankeväckande designfunktioner - den djupa kransen placerad på, inte bakom axlarnas punkt, för rörelsefrihet; bröstfästningarna för gott om justering och inga oönskade tryckpunkter; den osträngande snittade runda halsen och över manken och det mysiga fleecefoder. Ser bra ut också! Tack för att du utbytte det utan krångel för den mindre storleken - det är gott om längden på 155 cm för en häst som ofta är 7ft i mattor. Hon har aldrig haft ett så välpassat matta som det här.

Bra produkt!
5 Gillar

Detta kan vara det mest perfekta valutan i universum! Helt vattentät, andas, med bra passform! Och hittills, 3 veckor på förstöraren av alla filtar - utan synliga tecken på slitage! Tack för en annan bra produkt!

Mycket hållbart, hög kvalitet!
5 Gillar

Slutligen en hållbar turnout filt som min häst inte kan förstöra! Han älskar att rulla i betet och alla remmar och spännen håller bra!

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.