Spara 15 % på alla reflexprodukter!
Spara nu

Horze Nevada utetäcke

Produkt-ID: 24575

kr 839,00
(Priset inkluderar moms)
Finns tillgänglig
Finns tillgänglig
Hämtade & förpackade inom 24 timmar i vårt lager under arbetsdagar.
 • Fraktfritt vid order över 499 kr
 • Gratis retur
Lägg till en brodering
Lägg till en brodering
Placering av broderi *
Broderitext *
Klicka här för att se teckensnitt, färger och mer!
Storlek *
Teckensnitt *
Färg *
Form *
Köp också
Horze Nevada utetäcke
kr 839,00
Horze allroundväska
kr 399,00
Horze Nevada utetäcke
Beskrivning

Beskrivning

Tunt täcke med all den styrka som hos våra populära utetäcken men med lägre vikt.


Ibland räcker det med ett tunnare täcke för att hålla din häst torr, varm och bekväm i mellansäsongen. En tjockt utetäcke blir för varmt om temperaturen stiger en januaridag. Detta lätta och tunna täcke är designat med samma egenskaper som hos våra robusta utetäcken. Förbättrad design med bland annat praktiska snäppspännen framtill, som bekvämt kan fästas med bara en hand i motsats till traditionell T-knäppning. Vid oförutsägbart vårväder är det här snygga täcket utmärkt för att hålla hästen torr och varm.


Egenskaper:


 • 1200D ripstop
 • Vattentätt
 • Andasfunktion
 • Vindtätt
 • Halslinjen är formad för att reducera tryck och förhindra skav på manken
 • Höga bogveck för bättre passform och god rörelsefrihet
 • Dubbel frontknäppning med snabbhakar för enkel användning
 • Justerbar frontknäppning med en skräddarsydd passform
 • Dubbla kryssgjordar
 • Stort svansskydd för extra skydd
 • Justerbara bensnören

Teknisk beskrivning:


1200D ripstop 100 % polyester. 3000 mm/3000 mvp.


Tvättråd:


Maskintvätt 30°C. Låt lufttorka.


Användning:


Ett snyggt utetäcke för varmare väder. Det här täcket är starkt och hållbart och perfekt för svalare, regniga eller blåsiga dagar.


Genomsnittligt betyg
3.6
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Stor filt med bra kvalitet!
8 Gillar

Jag letade efter en ny filt för att ersätta min andra filt som var förstörd som jag hade i några år. Detta ser precis ut som mitt andra filt och det passar till en exakt "T" som är galen! Dessutom älskar jag färgerna det kom in!

Sann till storlek!
7 Gillar

Jag fick just detta filt igår och jag fick bara prova det på min häst. Jag fick min häst på 78 "(som han vanligtvis bär) som passar honom perfekt. Vad jag också gillar med denna filt är att den sitter högre på manken och mina andra filtar som sitter lågt. men det är bättre att det inte blir mycket gnugga på hans manken. Den har också en falsk päls där den skulle sitta nära manken. Det har inte regnat här ännu, men jag kan inte vänta och se hur filten rymmer upp till de regniga väderförhållandena. Annat då att det här är en fantastisk filt!

Fantastisk filt för priset!
5 Gillar

Jag läste just recensioner på det här filten och jag trodde att jag skulle prova det. Jag är glad att jag gjorde det! Min kille bär 72 "och det passar honom mycket bra. Det är sant att det kommer högre på manken än andra märken, men inte så högt som märket Horze Avalanche. Vi har inte haft mycket regn, men jag hörde att vi får en i slutet av den här veckan, så jag testar det då. Jag är fortfarande nöjd med mitt köp.

Bra filt!
2 Gillar

Hittills bara provat, men filten passar perfekt och ser väldigt bra ut. Snyggt, lite lång på sidorna, men bättre än för kort. Min sto får sina 600 DEN-filtar ständigt strimlade av den lekfulla boxningsgrannen, så vi bytte till starkare tyger. 1200 DEN är stabil och hållbar. Storleken är normal. Lycklig igen!

Dålig kvalitet
2 Gillar

Dålig kvalitet, inte ens en veckas användning. Jag bryr mig inte om att beskriva eftersom min tidigare åsikt har tagits bort. Tack censuren så fort den inte går i ditt intresse ....

Denna produkt finns på lagret. Om du beställer i dag, packas den inom 24 timmar (på arbetsdagar) och sänds till dig. Du bör få produkter inom några dagar.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.