Weatherbeeta Comfitec Premier Free II med avtagbar hals, 100 g

2.090,00 kr
Priset inkluderar moms Exkl. fraktkostnader
20% extra rabatt på märket Horze
Kopiera koden: HORZE20
800 kr är minsta orderbelopp. Kan inte kombineras med andra rabatter. Vi återbetalar endast det rabatterade priset på den returnerade produkten. Gäller inte uteslutna produkter (Information på produktsidorna). Gäller t o m 06.10.2022.
Färg: Navy/Grey/White
Navy/Grey/White Weatherbeeta Comfitec Premier Free II med avtagbar hals, 100 g
Storleksguide
Gratis Frakt
Fraktfritt vid order över 690 kr
Gratis Retur
100 Dagars Returrätt

Beskrivning

Designad för höga nivåer av rörelsefrihet.
WeatherBeeta ComFiTec Premier Free II Detach-A-Neck Medium / Lite är full av fantastiska funktioner som en helt omfamnande täcke för insvept passform med dolt Ezi-spänne knäppning för optimal säkerhet i fältet, avlastnings vaddering i minne skum vid manken som formar sig efter hästens form och lyfter täcket från manken för att minska skav. Superstark och hållbart 1200 denier trippelvävt ytter-material med avvisande skal-beläggning som är både vattentät och andasbart, frihetssystems kupade insnitt med framåt placerad kil för den ultimata rörelsefriheten och är kompatibel med det NYA systemet för fodrade täcken.
Detta täcke erbjuder också 100 g polyfill, en helt omslutet svansskydd som har en 2-delad design som omsluter runt hästens bakdel, reflexkil och insnitt på svansskyddet för extra synlighet, elastiska, justerbara och avtagbara benremmar för en säker och bekväm passform och låga tvilling kryssgjordar.


Produkt-ID: 333992

Läs recensioner:

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.

Färg: