Spara 15 % på alla schabrak från Horze och B Vertigo*
Spara nu

Weatherbeeta Comfitec Premier Free Standard hals Lite 0 g

Produkt-ID: 317419

kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
Weatherbeeta Comfitec Premier Free Standard hals Lite 0 g
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Weatherbeeta Comfitec Premier Free Standard hals Lite 0 g
kr 1.649,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Weatherbeeta Comfitec Premier Free Standard hals Lite 0 g

Beskrivning

Gjort för rejäl rörelsefrihet. WeatherBeeta ComFiTec Premier Free Standard Lite med hals är fullmatat med fantastiska egenskaper: ny omfamnande design med god passform, med dold Ezi-frontknäppning för optimal säkerhet i hagen, minnesskum för god komfort för hästens manke och som formar sig efter hästens form och lyfter täcket vid manken för att minska friktion, superstarkt och tåligt ytterskal i 1200D trippelväv, avstötande beläggning som är både vattentät och med andasfunktion, bogveck med Freedom-system en ultimat rörelsefrihet, stort svansskydd med 2-delsdesign för bästa passform, reflexer på bogveck och svansskydd för ökad synlighet, elastiska, justerbara och avtagbara bensnören, dubbla, låga kryssgjordar.
Hals ingår inte.


Bästa fraktpris

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.

Produktrecensioner (0)
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Denna produkt har inga produktrecensioner ännu. Hjälp oss och andra kunder genom att skriva en recension.