JANUARIREA - ÄNNU STÖRRE RABATTER! Upp till 50 % rabatt på massor av produkter! *
Spara nu

Harry's Horse säkerhetsridhjälm Chinock

Produkt-ID: 312027

kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
Harry's Horse säkerhetsridhjälm Chinock
Välj storlek Storleksguide
Finns tillgänglig
Harry's Horse säkerhetsridhjälm Chinock
kr 879,00
(Priset inkluderar moms)
  • Fraktfritt vid order över 499 kr
  • Gratis retur
Köp också
Harry's Horse säkerhetsridhjälm Chinock
kr 879,00
Harry's Horse säkerhetsridhjälm Chinock
Beskrivning

Beskrivning

Den förnyade säkerhetshjälmen Chinock uppfyller CE VG1 01.040 2014-12-certifieringen. Mycket lätt och bekväm säkerhetshjälm med avtagbart och tvättbart Coolmax®-foder. Försedd med flera ventiler för optimal ventilation. Enkel att justera tack vare rattsystemet.


Genomsnittligt betyg
5.0
Produktbilder från våra kunder

Dela din egen bild av produkten med hela världen.

Ladda upp en bild och får 10% på nästa köp!

Bra och rimligt
4 Gillar

Lätt och bekväm hjälm som är lätt att montera. Enkel men fin design. Gillar verkligen reflexen bakom. Rekommenderas!

Storlek: Normal
Fantastisk hjälm
3 Gillar

Köpte det för två månader sedan och igår stuntade jag en rinnande häst. Hade det inte varit för den här hjälmen kunde det ha gått så mycket sämre. Avslutade med en liten hjärnskakning men hjälmen satt där den skulle vara trots det tuffa mötet med marken. Visar ingenting på hjälmen men väljer att byta ut den trots den, men i samma typ. Våga inte tänka på resultatet utan detta ...

Vi har inte denna storlek/färg på lager just nu. Vi kommer därför att beställa den direkt från märkesproducenten och sända den vidare till dig. Vi delar inte upp beställningen i flera delar utan väntar på att alla varorna ankommer vårt lager. Vid beställning av denna vara förängs därför leveranstiden för hela beställningen. Förväntad leveranstid finner du vid kassan.

Läs mer om leveranstid och priser på frakt.

Vår policy är enkel. Om du inte är helt och hållet, 100 % nöjd av vilken som helst orsak är det bara att sända tillbaka varan. Vi tar med glädje emot paket inom 65 dagar efter köpet och ger dig pengarna tillbaka. Och ja, vi betalar även för returfrakten. Det enda vi ber om är att produkten inte är använd eller har passserat utgångsdatum, att den är i samma tillstånd som då du mottog den, och att den befinner sig i originalförpackningen.

Läs mer om retur policy.